BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma koje sitne ribice. Danas je na Belju bilo vise krupnih nego sitnih ribica. Navodno bi rezultati mogli biti cak i bolji nego mnogi misle. Treba Toda da digne MCap radi kreditne sposobnosti [smiley1]

Mislim da su danas ulazili svi oni koji nisu ušli prije, a nakon pročitanog intervjua s direktorom Belja i da će sad lagano se kotrljati prema gore jer rezultati su ok, prihodi veliki, naravno, uz uvjet da je istina to što je rekao diša, kaj ne?

…. kad može mauricije onda nek čuju i omiljenu maloga crnca sonniboya:

bio sam rob
neobičan oblik ljudskog stvorenja
oko mene otrovno cvijeće raslo je svuda
crnog sam đavla ugrizo za muda
a ti još plačeš
a ti još plačeš
ali nikad nećeš kao što sam ja

Scio me nihil scire

…. kad može mauricije onda nek čuju i omiljenu maloga crnca sonniboya:

bio sam rob
neobičan oblik ljudskog stvorenja
oko mene otrovno cvijeće raslo je svuda
crnog sam đavla ugrizo za muda
a ti još plačeš
a ti još plačeš
ali nikad nećeš kao što sam ja

To dečko, ožeži, ajmo šalunzi na 310 kuna, lizni, liznite, liznimo 320 kuna. [smiley2]

da se nastavim na pjesmu:

Vidio sam patnju
Smrt me milovala
Po licu
Zamalo pa odoh
Uh uh uh
Danima se ogledao smiješkom
Nije obratilo meni

A ti još plačeš
Ali nikad nećeš
Kao što sam ja

Izvrsne izvedbe Petrokemije, Tehnike i Belja

Brojka od 220 kuna pokazala se pak prilično pouzdanom razinom podrške za Petrokemiju (PTKM-R-A), čije su dionice jučer upriličile svojevrstan comeback, ubilježivši više nego solidnih 4,1 posto rasta (na maksimalnih 230 kuna), uz nešto manje od milijun kuna prometa. Od istaknutijih dobitnika prag od milijun kuna premašili su još i Tehnika (THNK-R-A), te Belje (BLJE-R-A), ostvarivši pritom rast cijene dionica od 2,5 posto (na 6.600 kuna), odnosno, 2,8 posto (na 3030 kuna).

Vaš link

Izvrsne izvedbe Petrokemije, Tehnike i Belja Brojka od 220 kuna pokazala se pak prilično pouzdanom razinom podrške za Petrokemiju (PTKM-R-A), čije su dionice jučer upriličile svojevrstan comeback, ubilježivši više nego solidnih 4,1 posto rasta (na maksimalnih 230 kuna), uz nešto manje od milijun kuna prometa. Od istaknutijih dobitnika prag od milijun kuna premašili su još i Tehnika (THNK-R-A), te Belje (BLJE-R-A), ostvarivši pritom rast cijene dionica od 2,5 posto (na 6.600 kuna), odnosno, 2,8 posto (na 3030 kuna). Vaš link

BLJE na 3030kn, e to se zove optimizam [smiley7]

“Please, God, Just One More Bubble.”

Ma koje sitne ribice. Danas je na Belju bilo vise krupnih nego sitnih ribica. Navodno bi rezultati mogli biti cak i bolji nego mnogi misle. Treba Toda da digne MCap radi kreditne sposobnosti [smiley1]

Ma najsitnije ribice!!![smiley2]treba pričekati da fondovi naprave shopping,jedino s njima u visine!!!

Novac je kisik burze!

Ide, ide pa stane… Čekam več 3 mjeseca. Zna netko koliki je BV i kad se očekuje izvještaj?

you think your special you do, i can see it in your eyes

Strpljen = spašen.
Čak mislim da i neće biti potrebe dugo čekati.
Mada je to relativna stvar.
Bumo pričekali izvješće.

Ide, ide pa stane… Čekam več 3 mjeseca. Zna netko koliki je BV i kad se očekuje izvještaj?

Mislim da ne zna niko…. svi smo ju napamet piknuli, pikado metoda. Mora rast. Evo upravo se pripremam bacit strelicu da vidim sta cu iduce kupit
[smiley13]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

BV ovisi o dokapitalizaciji koja nije upisana iako je sama vijest o dokapitalizaciji već uračunata u sadašnju cijenu. Tko bi ga znao. Belje trenutno ne prodaju fundamenti već očekivanja i percepcija Belja u budućnosti i oni koji razmišljaju o fundamentima ne kupuju Belje. Sa izvješćem za 2006. a nakon toga i 2007. fundamenti će sve više dolaziti do izražaja.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Još par dana do kraja 3 mj. i mora uskoro izvještaj pa čemo vidjeti kamo ćemo. Nešto sam danas “dopiknuo” pa me zanimalo.

you think your special you do, i can see it in your eyes

Zadnja 301,60 kuna, danas se iskrcali dovoljno, stanje

New Report

Close