BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@basina

Naravno, rajcicu takodjer ne mozemo smatrati kao proizvod.
Iz toga proizlazi da recimo Dukat ima samo jedan proizvod…

Rajčica je poluproizvod što ima trajnost od par dana. Da se ista preradi u kečap ili po šokački paradajz sok ili u pelate. A ne da prodajemo svinjske polutke po 10,40 kn, junetinu po 24,50 kn. i da se čudimo kako Belje nema dobit.

@basina

Naravno da rajcica nije proizvod, to sam i napisao u svom prethodnom postu ali isto tako ta rajcica se odnedavno prodaje u trgovinama i samim time povecava prihode Belja.
Da li po vasem misljenju Dukat ima samo jedan proizvod?

Molim moderatora da obrise post od bananarame jer je ocigledno da nema iste kriterije kod brisanja istih.

Ovako prezaduženo Belje vrijedi upravo onoliko po koliko ga je i sam gazda kupio. prihodi – rashodi – ulaganja – dug = vrijednost 1 kuna po dionici

zato danas raste

Cerp otpustio 4300 komada.

pa dokle misle dijeliti dionice belja, dok ne dođu na 0 ?!? [emo_ljut]

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

Ima tko kupuje! A dok stanu s iskrcajem cijena ide u nebo.

Kako netko lijepo skuplja na 41

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

pa dokle misle dijeliti dionice belja, dok ne dođu na 0 ?!? [emo_ljut]
[/quote]

Izgleda da osim što dijele i prodaju na burzi.

imaju još 207.492 dionice belja pa ćete se načekati dok sve to ne podijele…

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Sto ces ih manje imati sve ce brze se kupovati…

imaju još 207.492 dionice belja pa ćete se načekati dok sve to ne podijele…
[/quote]

Koja je razlika između otpustiti i podijeliti i kome se ?dijeli zašto se dijeli , otpušta , a ne prodaje ?

Kako netko lijepo skuplja na 41

ili prodaje?

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

New Report

Close