BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

svaka čast Belju, ulaganja daju odlične rezulate [emo_novac][emo_palacg]

Najveći svjetski uspjeh: Graševina Vina Belje ‘okićena’ zlatnom medaljom

moderatori na forumu provode političku CENZURU, uvode verbalni delikt te krše slobodu govora zajamčenu Ustavom jer brišu forumaške nickove i poruke s čijim se političkim stavovima ne slažu !!!

ovo je dionica sa najvećim potencijalom na ZSE…je ona zaduzena, al se isto tako kako su nastala mogu i sklonite prebacivanjem na druge firme..bitno je da bankovne garancije nisu rizične, uglavnom se odnose na povećanje proizvodnje, te neke Agrokorove akvizicije, koje su također pozitivne..
Prognoza : do kraja godine rast 2.. %

Napominje kako je Agrokor u brojne projekte u Belju dosad investirao 2,3 milijarde kuna, a do kraja ove godine završit će investicije vrijedne oko 140 milijuna kuna. Tako će se, među ostalim, otvoriti Mitrovac, najveća beljska farma kapaciteta 2000 muznih krava, bioplinsko postrojenje od dva megavata i staklenik za hidroponsku proizvodnju grapolo rajčice od 4,5 hektara, koji bi s proizvodnjom trebao početi u siječnju. Riječ je o najvećim ovogodišnjim investicijama u poljoprivredu u Hrvatskoj i regiji, tvrde u Agrokoru.

Za 2014. Pajnić je najavio nova ulaganja od 50 milijuna kuna među kojima su nastavak investicija u bioplinska postrojenja i rekonstrukcija farme Popovac. Podsjetio je i da je ove godine gotovo udvostručen kapacitet mljekare u Belju. Prema Pajnićevim riječima, Belje je ove godine zabilježilo i porast prodaje vina od 35 posto.

Cerp otpustio 3728 komada.

Zztop

Imao je on obvezu otkupa pa nije nešto bio zainteresiran.
P.S.
Možda mu cijena nije pasala koja je trebala biti oko 300.

Svi znamo kako ga je druga hanfa oslobodila, nakon prve obveze.

Nije nikada imao pravomoćnu obvezu otkupa,osim na početku po 1 kunu.
Pozdrav

Cerp otpustio 3728 komada.

za Cerp je ovo odlična cijena u odnosu na onu po kojoj su proDALI Belje Todoriću, još da znamo tko upušta dok oni otpuštaju ?

Zztop

P.S.

Pozdrav
[/quote]

Kada , na koji način , uz čiju pomoć ,na osnovu natječaja ili samo usmenog dogovora je tada Toda dobio Belje za 1 kunu ?

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

Zztop

P.S.

Pozdrav
[/quote]

Kada , na koji način , uz čiju pomoć ,na osnovu natječaja ili samo usmenog dogovora je tada Toda dobio Belje za 1 kunu ?
[/quot)
“Proguglajte” malo kolega na internetu “privatizacija” Belja!!!
Pozdrav

Proguglaje malo internet!!!

dobro dosli u ljetni rezim trgovine 10K dnevno I to je to

http://www.teletrader.com/mercator/stocks/details/tts-14903891

TESCO ? Što znamo o toj firmi ? Ja, malo .

TESCO ? Što znamo o toj firmi ? Ja, malo .

Zašto pitaš?

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

New Report

Close