BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mauricije crni sine, baš to što si napisao je meni moj vrač rekao prije mjesec dana: “Belje će rasti nakon objave rezultata”, hi,hi nemojte sad svi navaliti u shopping, jer će porasti prije objave rezultata[smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Mauricije crni sine, baš to što si napisao je meni moj vrač rekao prije mjesec dana: “Belje će rasti nakon objave rezultata”, hi,hi nemojte sad svi navaliti u shopping, jer će porasti prije objave rezultata[smiley1]

S obzirom da je cijena bila tu negdje nakon objave rezultata III kvartala, istina pala je cijena na 245 kuna, ali na kratko, tako sam smatrao dobrim znakom što ne raste prije objave kao kvartale prije.
Sada je predsjednik Uprave to i potvrdio i iskreno se nadam da govori istinu, iako je prije bilo riječi čak i o 100 milijuna kuna, ako se netko sjeća. Kada naprave 100 milijuna kuna, Belje će biti, što bi rekao jedan pjevač:

VISOKO, VISOKO,
IZNAD TEBE I MENE
POSTOJI NADA…

1.000.000.000,00

I love the Smell of Profits in the Morning

Evo i cijele pjesme, samo za Kucilu:

BUDI PONOSAN

visoko, visoko

iznad tebe i mene

postoji nada

prema nama

želi da krene

i ti i ja osjećamo tugu

od naših suza

pravimo dugu

držimo u ruci

dio pakla, dio raja

ne želimo vječnost

želimo do kraja

budi ponosan

ja sam velika zemlja

s divnim krajolicima

u meni je kralj

sa svojim podanicima

negdje duboko

se dešava nešto

valja se kamen

mala bića ga guraju vješto

obećanja dišu na svakom mjestu

nešto se dešava imaj u vidu

prokletstvo je bilo nad

srcem svakim

zašto je tako želim da shvatim

ne vjerujem u ono što je daleko od mene

budi ponosan

Kako se Belje čisti:

Update
307,29 24 10:12:51
305,00 35 10:09:07
305,00 50 10:08:38

[smiley1]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Belje će recimo od sutra biti vrlo živahno. Lijepo je danas protrgovano, probijeno je 300 kuna:

Zivio novi support[smiley2]
A sad malo ozbiljno…vidimo se na 400-

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Nisam danas pratio trgovanje ali vidim da je bilo odlično na Belju. Probijen je gornji boolinger na 300 kn i cijena se cijeli dan održala iznad 300 uz zavidan promet od preko 5000 komada što je definitivno potvrda da Belje ide gore u narednim danima. Složio bih se sa indijancem da ovaj puta ne treba previše žuriti sa prodajom.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Čist buy signal, uz solidan promet.

Prije par tjedana se i sa 1500 komada dolazilo do 313kn a sada 5000kom za 10kn gore.Uletilo je dosta sitnih ribica.Iako će godišnji izvještaj puno toga dobrog pokazati,ja očekivam po izlasku kvartalnog da idemo preko 400kn vodeći se Škorićevim riječima da je bilanca s 2006g. očišćena i da kooperacija raste.

Novac je kisik burze!

Ma koje sitne ribice. Danas je na Belju bilo vise krupnih nego sitnih ribica. Navodno bi rezultati mogli biti cak i bolji nego mnogi misle. Treba Toda da digne MCap radi kreditne sposobnosti [smiley1]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

New Report

Close