Mauricije crni sine, baš to što si napisao je meni moj vrač rekao prije mjesec dana: “Belje će rasti nakon objave rezultata”, hi,hi nemojte sad svi navaliti u shopping, jer će porasti prije objave rezultata[smiley1]
Mauricije crni sine, baš to što si napisao je meni moj vrač rekao prije mjesec dana: “Belje će rasti nakon objave rezultata”, hi,hi nemojte sad svi navaliti u shopping, jer će porasti prije objave rezultata[smiley1]
S obzirom da je cijena bila tu negdje nakon objave rezultata III kvartala, istina pala je cijena na 245 kuna, ali na kratko, tako sam smatrao dobrim znakom što ne raste prije objave kao kvartale prije.
Sada je predsjednik Uprave to i potvrdio i iskreno se nadam da govori istinu, iako je prije bilo riječi čak i o 100 milijuna kuna, ako se netko sjeća. Kada naprave 100 milijuna kuna, Belje će biti, što bi rekao jedan pjevač:
VISOKO, VISOKO,
IZNAD TEBE I MENE
POSTOJI NADA…
Evo i cijele pjesme, samo za Kucilu:
BUDI PONOSAN
visoko, visoko
iznad tebe i mene
postoji nada
prema nama
želi da krene
i ti i ja osjećamo tugu
od naših suza
pravimo dugu
držimo u ruci
dio pakla, dio raja
ne želimo vječnost
želimo do kraja
budi ponosan
ja sam velika zemlja
s divnim krajolicima
u meni je kralj
sa svojim podanicima
negdje duboko
se dešava nešto
valja se kamen
mala bića ga guraju vješto
obećanja dišu na svakom mjestu
nešto se dešava imaj u vidu
prokletstvo je bilo nad
srcem svakim
zašto je tako želim da shvatim
ne vjerujem u ono što je daleko od mene
budi ponosan
Update
307,29 24 10:12:51
305,00 35 10:09:07
305,00 50 10:08:38
[smiley1]
Zivio novi support[smiley2]
A sad malo ozbiljno…vidimo se na 400-
Nisam danas pratio trgovanje ali vidim da je bilo odlično na Belju. Probijen je gornji boolinger na 300 kn i cijena se cijeli dan održala iznad 300 uz zavidan promet od preko 5000 komada što je definitivno potvrda da Belje ide gore u narednim danima. Složio bih se sa indijancem da ovaj puta ne treba previše žuriti sa prodajom.
Prije par tjedana se i sa 1500 komada dolazilo do 313kn a sada 5000kom za 10kn gore.Uletilo je dosta sitnih ribica.Iako će godišnji izvještaj puno toga dobrog pokazati,ja očekivam po izlasku kvartalnog da idemo preko 400kn vodeći se Škorićevim riječima da je bilanca s 2006g. očišćena i da kooperacija raste.