BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Naime, ističe Mettetal, sinergijom dvaju poduzeća popravit će se ukupni položaj Mercatora te Konzuma i Agrokora u cjelini te da će tako nastati veliki regionalni igrač koji će se moći nositi s europskim konkurentima srednje veličine i kotirati na velikim europskim burzama.

[emo_novac]

Bravo Crudeoil na članku, evo samo dijelić iz teksta:

Direktor iz EBRD-a dodao je da je Agrokor bilježio rast prodaje, poboljšao prihode i sačuvao razinu zaduženosti i na te uspjehe hrvatskog koncerna u Banci gledaju u vrlo pozitivnom svjetlu.

Mercator pak, ističe Mettetal, krvari i ne vidi se način kojim bi se to krvarenje zaustavilo, prenose ljubljanske Finance, ako se ništa ne poduzme. Kad je pak riječ o sve glasnijim zahtjevima u proteklih 10-ak dana da se cijeli projekt odgodi ili čak raskine, direktor iz EBRD-a upozorava da za slovenski malotrgovački lanac ne bi bilo dobro da posao padne u vodu. Naime, ističe Mettetal, sinergijom dvaju poduzeća popravit će se ukupni položaj Mercatora te Konzuma i Agrokora u cjelini te da će tako nastati veliki regionalni igrač koji će se moći nositi s europskim konkurentima srednje veličine i kotirati na velikim europskim burzama.

Slično razmišlja i Aleš Hauc, direktor Nove kreditne banke Maribor (NKBM) koja je jedan od vlasnika Mercatora. Hauc je izjavio da je osobno “naklonjen prodaji Mercatora poslovno i financijski solidnom kupcu.”

jeste primjetili da kad nestane na bidu nalog od 1000 skriveni, krene prodaja?

Nismo primjetili

Todorićevu Belju potpore prepolovljene, no i dalje prvi sa 53,7 milijuna kuna

halfte trinken, halfte Šarcu geben

I što Vi mislite o ovome članku , je li to dobro ili loše?

Dobro. Pa znalo se da će poticaji pasti a ipak Toda dobiva najviše. Da se nije znalo Belje bi 2007. otišlo na puno veću cijenu od 388 kn, dakle već onda je to zakočilo veći rast. No sad su druga pravila igre.

@nikolson
mojih sitnih xy i kusur kupljnih komada, mislim da te ne trebaju brinuti… No, ako se istih doista toliko bojiš… žalim tvoja ulaganja na ZSE …

http://www.seebiz.eu/slovenska-policija-istrazuje-prodaju-mercatora/ar-89817/

Trebao bi se i Uskok malo pozabaviti Cerpom…

Ne smijemo zaboraviti da na ovaj rast cijene dionice utjeće više faktora,
a jedan je i valjda i dobar rast i prodaja stakleničke rajčice.

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

@nikolson
mojih sitnih xy i kusur kupljnih komada, mislim da te ne trebaju brinuti… No, ako se istih doista toliko bojiš… žalim tvoja ulaganja na ZSE …

ma ne brine me uopće tvoja sića, nego mi je smiješno tvoje drukanje jer si odjednom okrenuo ploču za 180 stupnjeva kad si kupio, a čim prodaš počet ćeš opet sa crnjacima [emo_smijeh]

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

New Report

Close