BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ma zaista je malo tko ocekivao ovakvu stagnaciju,pomalo neubicajenu za ovu prekrasnu i ambicioznu dionicu,ali sada je valjda vrijeme i za nas ali-maybe,if -perhaps-so much ?

Kreće to ovaj tjedan. Ako ne ovaj, onda sljedeći, ili onaj iza njega. Ma nije bitno kada ali kreće.[smiley1]

I love the Smell of Profits in the Morning

Kreće to ovaj tjedan. Ako ne ovaj, onda sljedeći, ili onaj iza njega. Ma nije bitno kada ali kreće.[smiley1]

Kreće, kreće i to vrlo skoro. Tehnički smo na dnu ili blizu samog dna. Zanimljiva je i tablica na PG u kojoj Belje trenutno ima najveće šanse za skori rast.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Molim ako netko zna, koliko komad je danas prošlo po 288,00 kn? Hvala

Ja mislim da je itekako bitno, jer vrijeme je novac (kako to otrcano zvuči). Dok Belje stoji, nešto drugo raste, a Belje stoji već 5 mjeseci!

Molim ako netko zna, koliko komad je danas prošlo po 288,00 kn? Hvala

38 komada

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

hvala Collina

Po naslovnici Poslovnog imamo sutra intervju sa predsjednikom uprave Škorićem![smiley8]

Novac je kisik burze!

Sutra mi moglo biti veselo.
To te ja pitam[smiley1]

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Po naslovnici Poslovnog imamo sutra intervju sa predsjednikom uprave Škorićem![smiley8]

Znat ćemo kad je vrijeme za rast po člancima u poslovnom i intervjuima u ostalim tiskovinama. Koliko se sjećam do sada je uvijek pumpanje bilo koordinirano sa više strana a odlične vijesti u novinama nisu izostajale.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Čini se da danas na grafovima imamo vrlo jasne naznake promjene dosadašnjeg trenda.

Po koji put u posljednjih dva mjeseca?

I love the Smell of Profits in the Morning

New Report

Close