Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
ma zaista je malo tko ocekivao ovakvu stagnaciju,pomalo neubicajenu za ovu prekrasnu i ambicioznu dionicu,ali sada je valjda vrijeme i za nas ali-maybe,if -perhaps-so much ?
Kreće to ovaj tjedan. Ako ne ovaj, onda sljedeći, ili onaj iza njega. Ma nije bitno kada ali kreće.[smiley1]
I love the Smell of Profits in the Morning
Kreće to ovaj tjedan. Ako ne ovaj, onda sljedeći, ili onaj iza njega. Ma nije bitno kada ali kreće.[smiley1]
Kreće, kreće i to vrlo skoro. Tehnički smo na dnu ili blizu samog dna. Zanimljiva je i tablica na PG u kojoj Belje trenutno ima najveće šanse za skori rast.
[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color]
Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.
Ja mislim da je itekako bitno, jer vrijeme je novac (kako to otrcano zvuči). Dok Belje stoji, nešto drugo raste, a Belje stoji već 5 mjeseci!
boss,
Molim ako netko zna, koliko komad je danas prošlo po 288,00 kn? Hvala
38 komada
John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.
Po naslovnici Poslovnog imamo sutra intervju sa predsjednikom uprave Škorićem![smiley8]
Novac je kisik burze!
Sutra mi moglo biti veselo.
To te ja pitam[smiley1]
OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep
Po naslovnici Poslovnog imamo sutra intervju sa predsjednikom uprave Škorićem![smiley8]
Znat ćemo kad je vrijeme za rast po člancima u poslovnom i intervjuima u ostalim tiskovinama. Koliko se sjećam do sada je uvijek pumpanje bilo koordinirano sa više strana a odlične vijesti u novinama nisu izostajale.
[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color]
Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.
Čini se da danas na grafovima imamo vrlo jasne naznake promjene dosadašnjeg trenda.