Zar ne bi bilo logično da se i on strpi još mjesec dana, pa onda zaradi puno više (po vašim predviđanjima)?[smiley3]
Ako te baš zanima odgovor, bilo je i puno onih koji su prodavali po 80 i 100 kuna i onda bi po tome se dalo zaključiti da cijena ni tada neće rasti.
Ono što je pozitivno, usprkos tom izlaženju, cijena nije puno zaronila.
I kao šećer na kraju, javlja se kupnja na ovim razinama i to isto u povećim komadima, što dovodi do zaključka…da….nije sve u novcu…nešto je i u strpljenju.
Pa Ilirika npr. već dugo kupuje po ovim cijenama. Vjerojatno planira prije ili kasnije nešto i zaraditi.
……Zar ne bi bilo logično da se i on strpi još mjesec dana, pa onda zaradi puno više (po vašim predviđanjima)?[smiley3]
Zato jer onda nikad nitko ne bi prodao vecinu dionica, uvijek postoji mogucnost da nesto raste…jer inace ne bi nitko kupio tu dionicu, zar ne?
Covjek smatra da je dovoljno zaradio i ide van…kao sto je netko na 340 usao unutra jer misli da vrijedi puno vise…
zato ovo nije matematika, vec dijalektika[smiley1]
agramer666: ” ……Zar ne bi bilo logično da se i on strpi još mjesec dana, pa onda zaradi puno više (po vašim predviđanjima)?[smiley3] ” Zato jer onda nikad nitko ne bi prodao vecinu dionica, uvijek postoji mogucnost da nesto raste…jer inace ne bi nitko kupio tu dionicu, zar ne? Covjek smatra da je dovoljno zaradio i ide van…kao sto je netko na 340 usao unutra jer misli da vrijedi puno vise… zato ovo nije matematika, vec dijalektika[smiley1]
Najbolje je da smo mi prodavali na 340 onima koji sada nama prodaju na 290 ho, ho…
Sve je to lijepo i krasno kaj vi pišete, dragi moji dioničari Belja, a i vi drugi. No vi pričate o neodređenom budućem vremenu i vašim predviđanjima, ali nitko ne komentira dokapitalizaciju Belja i “pušionu” zadnjih 5 mjeseci. Da se razumijemo, nitko sretniji od mene ako se vaše prognoze pokažu točne i dokažu u idućih 15-45 dana, ali nekako na temelju prošlih mjeseci baš i nisam previše siguran u to. Jer, ako je tako, tko to prodaje sve ove silne dionice zadnje vrijeme po cijenama od cca 290 kn/dionici i zašto? Zar ne bi bilo logično da se i on strpi još mjesec dana, pa onda zaradi puno više (po vašim predviđanjima)?[smiley3]
Ne bih se slozio sa Vama.Pogledajte stanje na PBZ-u ,po Vasem razmisljanju koja ce “budala”sada prodavati dionice iz svog portfelja pred izlazak GI,(OCEKIVA SE NAJ BOLJEI FINANCISKI REZULTATI DOSADA) pa se cijena pustila na 1400 cak i na 1300 kn.Smatram da je to bila izuzetna prilika za dokup .Slican scenarij se radi i na Belju. [smiley1]
Ma zaradit cemo i mi i oni, doduse, mi malo vise[smiley11]
BLJE bi vjerovatno odradilo svoj rast da nije došlo do ove prodaje i štopanja cijene, što je po mojim razmišljanjima ” skrivena prilika” za score! Samo neka se nastavi prodaja još malo, ima nas još koji čekamo u redu na bidu, hehe!
Ako ovo godina ne bude dobra, bit će sljedeća.
Imamo promjene u top 10,Mikecin Branko izletio iz top10 a Kunić Dragutin uletio na 10. mjesto!
Imamo promjene u top 10,Mikecin Branko izletio iz top10 a Kunić Dragutin uletio na 10. mjesto!
Odlično, kao što smo i planirali Brankec je out a pritisak na kupnju lagano posustaje. Drugi tjedan bi mogao biti dobar za Belje.
Evo i u koloru.
jel može netko od iskusnijih malo objasniti kako Belje može imati u prvih devet mjeseci 395 milijuna prihoda a onda ukupno u 12 mjeseci 800 milijuna?
Razlika 4 kvartala i 3 kvartala kumulativno= +405 milijuna?Računovodstvo?
Ako ste mladi, obrazovani, odgovorni i usmjereni osvarenju ciljeva i rezultata možda se želite zapostiti u Belju.