nisam očekivao ovoliki interes, na 3x kn ima na kupnji preko 13.000 komada + još par skrivenih 100H što je vjerojatno još 3000-4000 komada
Ako sad nije gotovo, ovim tempom brzo će biti a ispod 33 koliko smo vidjeli ne puštaju pa da prospu još 200.000 komada.
Ako je gospodin koji je nas je muflao na tužbe prodao, nažalost uvijek se u ovoj dionici nađu genijalci koji se iskrcavaju.
Strahovito je povecan promet koji je zapoceo u petak, nastavio se u ponedjeljak, utorak, a posebno danas kada je dosegao preko 600.000 kn. Ocito preslagivanje portfelja.
Vidicemo ko kupuje a ko prodaje nakon Mercatora nece vise moci stopati .
Kakve veze ima Mercator s “Beljem”?
Več svi znaju za Mercator dulje vremena!!!
Pozdrav
Bisakovi
He.he
Nema baš puno veze, samo bi prihodi Belja sa 1,7 milijardi mogli drastično skočiti ostavljam svakome da procjeni koliko bi mogli skočiti, oluja se sprema ovdje nakon preuzimanja.
B.S
Probajte nešto uvjerljivije.
Svi znaju ali nije kupljen nije jos realiziran ugovor a dobro onda nema nikakve veze Todoric ulaze u farme ,klaonice vinarije povecava kapacitete i proizvodnju bez veze .
A vi poznate materiju???
Neka samo"forumaši" pogledaju što ste prije pisali pa će vidjeti vašu vjerodostojnost!!!
"Gazda" ima skoro 68% dionica i to mu je potpuno dovoljno,po meni,da ima 75% glasova na skupštini!!!
Nadalje Država će ga vrlo vjerovatno podržati u dokapitalizaciji kao i kada ga je podržala u slučaju "Samodolovog rješenja"!!!
Jedino ne znam hoće li pokušati sa 10 kuna ili malo više.
————————————————————
[/quote]
Samodol još nije završio u buksi, a Linić koji djeli Vaše stavove bi lako mogao.
Sve prema zakonu, moš mislit!
http://www.jutarnji.hr/linic-odbio-dati-iskaz–pozvao-se-na-svoj-imunitet/1196702/
Kako je krenulo lako bi ovi drugi l_____ mogli nazad pa da opet padne obveza.
Iako neki pričaju o odugovlačenju mislim da je Todi u interesu da se to sve brzo odigra pa makar i malo skuplje, vratit će se to sve za tren.
Ne sviđa mi se ni jedna ni druga krajnost.
Pozdrav.