BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

meni osobno BELJE se sada čini dobrim za dokup. A po svemu sudeći i trend bi se uskoro morao okrenuti

meni osobno BELJE se sada čini dobrim za dokup. A po svemu sudeći i trend bi se uskoro morao okrenuti

Mislim da smo fakat na dnu, barem gledano TA, ako je suditi po njoj ne bismo trebali više puno zaroniti.

Jednostvano treba pričekati fondove da učine svoje i kod Belja i DDJH!Treba zauzeti poziciju i čekati,cijela mudrost!Hoće li to biti sutra,za 10 dana ili mjesec,meni svejedno!

Novac je kisik burze!

sada bi uskoro trebalo ici na 370kn[smiley11]

a zasto bas toliko?

[i][color=gray]Novac je samo koncept. Ukupna vrijednost Zemlje je konstanta[/color][/i]

Joj mene je to Belje naživciralo samo tako. Kaj da čovjek sad radi? Mogli bi novinari poslovnog pustit koju info.

People do not get what they want or what they expect from the markets; they get what they deserve!

Da, da, uskoro ovoliko, uskoro onoliko, a gubimo na Belju od 23-10-2006 godine.
Više zaista nisam pametan što da radim, da i dalje držim ili da prodam i uložim u nešto drugo[smiley6]

moj savjet u ovakvim slučajevima bi bio ovako: Zamisli da uopće nemaš tu dionicu, bi li je kupovao sad na ovim razinama? Ako bi, onda je barem zadrži. A ako ne bi, onda još jednom dobro promisli i eventualno iziđi pa čak i s određenim manjim minusom.

p.s. Nisam neki veliki stručnjak, ali ovo mi se uvijek pokazalo odličnim pravilom.

Najgore što bi ti se moglo desiti da sad prodaš!!!Pričekaj godišnji izvještaj i kvartalni,vidjet ćeš da firma napreduje jako dobro!A ako stvarno vidiš nešto bolje na tržištu onda ti nemam što reći.Ja sam ovdje u debelom plusu al sam uvjeren da će uskoro biti još deblji.Ti radi po svom. agramer666: ” Da, da, uskoro ovoliko, uskoro onoliko, a gubimo na Belju od 23-10-2006 godine. Više zaista nisam pametan što da radim, da i dalje držim ili da prodam i uložim u nešto drugo[smiley6] ”

Kad izlazi godišnji izvještaj?

What we've got here is a failure to communicate...

Trebao bi izvještaj izaći do kraja mjeseca!Ja računam 30.03.[smiley11]

Novac je kisik burze!

Prekjučer, jučer i danas za sada prošlo 3.800 komada, koliko mislite da još ima, ako se uzme u obzir da je ista osoba koja izlazi?

Prekjučer, jučer i danas za sada prošlo 3.800 komada, koliko mislite da još ima, ako se uzme u obzir da je ista osoba koja izlazi?

Ja sam mislio još prije 2 tjedna da su vi kolebljivci izašli al očito sam bio u krivu….što duže dana budemo na ovoj razini to će biti ekspozivniji rast(moja procjena)

Novac je kisik burze!

Pogledajte što se dešavalo prošle godine u ovo vrijeme. Telilo se na 120 kn. Mnogi nisu vjerovali da Belje može više jer je na 120 bilo skupo. A onda pred kraj ožujka prvo eksplozija 50% rast do 180 a nakon toga do 240 u vrlo kratko vrijeme. Sve zajedno 100% u mjesec i pol.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Pogledajte što se dešavalo prošle godine u ovo vrijeme. Telilo se na 120 kn. Mnogi nisu vjerovali da Belje može više jer je na 120 bilo skupo. A onda pred kraj ožujka prvo eksplozija 50% rast do 180 a nakon toga do 240 u vrlo kratko vrijeme. Sve zajedno 100% u mjesec i pol.

E da smo barem u godini prije, ali nismo, s time da je jak rast bio izazvan novim BV koji je s 130 skočio na 190 kuna (otprilike). Sad kada bi došlo takvo izvješće pa makar i s izvanrednim prihodima kao prošle godine ponovio bi se rast. Ali ne znam koliko je to sada moguće.
Ovisi sve o dobiti, sve iznad 10 milja gura dosta gore. Bumo videli, ne?

New Report

Close