BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ajme majko PTKM pala na 38 kuna,pa još se belje dobro drži

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

onda? kome idu opanci [emo_zloban]

dobro je ,,koliko puta si lossao od 60 kn [emo_naivan]
[/quote]

vidi tko se javio [emo_zloban][emo_smijeh]

zmajki alias inverter prelistaj temu unazad i vidi kada sam pisao da je ulaz kada izlaz i koji su otpori a kad je potpora
jedino sto zaslujuje Sl si ti i onaj blackstone hehe [emo_smijeh]….vec ga dugo nije bilo da broji E naloge i tisucice na bidu [emo_smijeh]

bio si i ostao schljam ovog foruma [emo_palacg]

free flow information

Ja ovdje ništa ne razumijem ,prvo ti rusi odobre kredit po najpovoljnijoj kamati,potpišeš sve ugovore…a onda” ko iz vedra neba” toda vraća novac rusima i dobiva ga sa zapada!?
Ovakvog scenarija se ni Spoilberg ne bi mogao dosjetit,ali pustimo šalu na stranu.
Očito je “nekome” jako stalo da se okrupni Todorićev kapital u srednjoj Europi,,,
Danas ti nitko ne poklanja novce ,a svjedoci smo da se to upravo događa ispred naših očiju (ili samo sanjamo!’?)
Doslovno je borba tko će todoriću posudit novce,a u medijima se to želi umanjit i iskrivljuju činjenice…ala što ako propadne i slične nebuloze

Naravno ono što i dalje možemo vidjet u top 10 je da za cerp i dalje dionica BLJE-RA ne vrijedi pišljive pare

POKRET OTPORA[emo_palacg] Alfon korisnik od 11.02.2007.[emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak]

Neka Cerp prodaje ako mora, ja svoje nedam
Nije nagovor na kupnju i prodaju

I bez tvojih je previše na prodaji a kupnja slaba.

a ako možda na nekoj budućoj skupštini na nekom dnevnom redu bude prijedlog za ponudu za preuzimanje dionica …. pa ako ponuda možda ne uspije po nekim možda mogućim planovima/željama… potom dođe do prijedloga za delistiranje dionice sa ZSE… što ćete onda… prodavat putem oglasnika….?

Do kada se misli ovako prodavati, kad je kraj, koliko to CERP misli otpustiti?[emo_ljut]

Do kada se misli ovako prodavati, kad je kraj, koliko to CERP misli otpustiti?[emo_ljut]

po svemu sudeći, prodavat će dok ima kupaca…ova poplava i ogromne štete dodatni su kamen oko vrata i država nema drugog izlaza – daj što daš samo da je keš… a CERP na žalost ima još preko 220.000 komada Belja [emo_ljut]

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Slovenski mediji smatraju da ce se deal sa Merkatorom prolongirati do jeseni pise business

po svemu sudeći, prodavat će dok ima kupaca…ova poplava i ogromne štete dodatni su kamen oko vrata i država nema drugog izlaza – daj što daš samo da je keš… a CERP na žalost ima još preko 220.000 komada Belja [emo_ljut]
[/quote]
Ništa on ne prodaje, dijeli džabaleska hraniteljima, i ima ih još 220000 za podijelit.Sve je krenulo od onog ..rada Linića preko onog .rancuza Pjera do ovih .lazbenjaka Audia.Nažalost to se nemože zaustavit, prodaja onih koji su dobili mukte je višestruko veća od ponude a njima je svejedno pošto prodaju jer ih nisu ni kupili.

Volio bi da propadne taj Todoric da mu banke sve uzmu onda bi dionice skocile jjer dok je on i ovo smjesno pravosuđe u Hrvatskoj kojim upravlja ratni zlocinac iz HDZ-a nema buducnosti za nas

New Report

Close