BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dok vi trubite o tome kada ćete prodati, stižu nalozi na prodaju:

Kupnja – BLJE-R-A
22 291,00
400 290,02
30 290,01
75 290,00
18 289,04

Prodaja – BLJE-R-A
27 293,97
144 294,00
50 294,90
41 295,00
20 295,50

Prvo njih očistite pa onda pričajte o targetu. [smiley2]

Sve će to biti riješeno.Vidi se da je kupnja jača od prodaje. Sve dok bude tako idemo prema gore.

Dok vi trubite o tome kada ćete prodati, stižu nalozi na prodaju: Kupnja – BLJE-R-A 22 291,00 400 290,02 30 290,01 75 290,00 18 289,04 Prodaja – BLJE-R-A 27 293,97 144 294,00 50 294,90 41 295,00 20 295,50 Prvo njih očistite pa onda pričajte o targetu. [smiley2]

Lako vama pricati i pisati! Mijenjajte i vi stanje[smiley11]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Lako vama pricati i pisati! Mijenjajte i vi stanje[smiley11]

Mijenjao bi ja stanje, ali nemam trenutno čime. [smiley2]

Ja sam malo dokupio jer je ocigledno da se nesto “kuha” [smiley1]

btw. kolega Dejavue, dobar vam je novi avatar

Pretpostavka je majka svih zaj***

Dejavue: ” Lako vama pricati i pisati! Mijenjajte i vi stanje[smiley11] ” Mijenjao bi ja stanje, ali nemam trenutno čime. [smiley2]
Onda je oprosteno!
Bitrno je da ste unutra!

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Jeste li znali da je Belje nosioc znakova Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko?

Belje, dioničko društvo za prehrambenu industriju i poljoprivrednu proizvodnju sa sjedištem u Dardi, proizvodnjom hrane bavi se već više od tri stoljeća, a od početka 2005. godine u sastavu je Agrokor koncerna, najvećeg proizvođača hrane u ovom dijelu Europe.

Nedugo po ulasku u sastav Koncerna definirana je razvojna strategija Belja i započelo je organizacijsko, tehnološko i tržišno restrukturiranje, a sve s ciljem da se u segmentu poljoprivredne proizvodnje postane najjačom regionalnom kompanijom te da se u dijelu prehrambene industrije razviju proizvodi regionalnog obilježja visoke kvalitete.

Objekti tvrtke locirani su na području čitave Baranje, a više od 20.000 ha obradivih površina, brojne farme i industrijska postrojenja kao i 2000 zaposlenika najbolji su pokazatelji veličine i snage Belja.

Bogata baranjska žitnica i vodena bogatstva osnova su poljoprivredne proizvodnje u Belju, a prirodne sirovine kontroliranog podrijetla s farmi i oranica u Baranji pretaču se u poznate proizvode prehrambene industrije Belja.

U Tvornici mliječnih proizvoda Belje smještenoj u Belom Manastiru proizvode se poznate robne marke mliječnih proizvoda duge tradicije i iznimne kvalitete od kojih posebno ističemo liniju ABC svježeg krem sira.

ABC svježi krem sir i ABC krem sirevi s dodacima šunke, povrća, pikant paprike, vlasca i hrena
Baranjski kulen

Vaš link

sada bi uskoro trebalo ici na 370kn[smiley11]

ne mari za male stvari i ostat ce male

Da, da, uskoro ovoliko, uskoro onoliko, a gubimo na Belju od 23-10-2006 godine.
Više zaista nisam pametan što da radim, da i dalje držim ili da prodam i uložim u nešto drugo[smiley6]

Ja sam malo dokupio jer je ocigledno da se nesto “kuha” [smiley1] btw. kolega Dejavue, dobar vam je novi avatar

Hvala, hvala[smiley11]

Najgore što bi ti se moglo desiti da sad prodaš!!!Pričekaj godišnji izvještaj i kvartalni,vidjet ćeš da firma napreduje jako dobro!A ako stvarno vidiš nešto bolje na tržištu onda ti nemam što reći.Ja sam ovdje u debelom plusu al sam uvjeren da će uskoro biti još deblji.Ti radi po svom.

Da, da, uskoro ovoliko, uskoro onoliko, a gubimo na Belju od 23-10-2006 godine. Više zaista nisam pametan što da radim, da i dalje držim ili da prodam i uložim u nešto drugo[smiley6]

Novac je kisik burze!

Da, da, uskoro ovoliko, uskoro onoliko, a gubimo na Belju od 23-10-2006 godine. Više zaista nisam pametan što da radim, da i dalje držim ili da prodam i uložim u nešto drugo[smiley6]

BLJE se iz dionice u kojoj se moglo zaraditi i unutar jednog sata nekoliko % pretvorila u dionicu na kojoj se mjesecima skuplja…a oni koji budu najstrpljiviji, bit ce visestruko nagrađeni…ovo višestruko je doslovno[smiley11]

New Report

Close