BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@kanabis
Belje uzgaja rajčice a ne kanabis šteta! Svi smo složni da bi radje vidjeli Belje između 70-80kn ali…

po cijeni dionice,sa beljem nema veze nista,kao da je na vodi a ne na…zemlji…[emo_namigusa]

po cijeni dionice,sa beljem nema veze nista,kao da je na vodi a ne na…zemlji…[emo_namigusa]

7 braniteljskih pukovnija u redu za prodaju. Najprije se povuče obvezujuća ponuda a onda se dijeli 7 % dionica firme onima koji će odmah prodati bud zašto, sve mi se čini da je to dogovorena priča.

žalosno da ni jedna vlada ne napravi reda u ovoj državi.
udri samo po radniku i malom čovjeku.
da ima reda u ovoj državi htio bi vidjeti kolika bi bila cijena ove dionice ?

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

Koordinirano država i vlasnik rasturaju dionicu belja već mjesecima. Tužno ali sami smo krivi što smo kupovali “krive” dionice [emo_bijesan]

nitko ne mora biti dio necijeg showa(u ovom slucaju rusenja cijene dionice), ako se nekome ne svidja sto se dogadja uvijek moze izabrati opciju neprihvatanja scenarija, nazalost mnogi jos uvijek vjeruju u dramatican obrat situacije gdje ce dionica poletjeti kao feniks iz pepela u nebo temeljem fantasticnih vijesti(citaj Merkator), tu je I dio onih kojima bi izlazak po ovim cijenama bio prebolan, svi imamo slicne problem jer gotovo sve na ovoj burzi vise manje tone, ja sam pozicije skratio 70% I vecina kapitala mi je u kesu,kracenje pozicije je rezultat moga promisljanja da imamo jos dosta do dna,ne mogu reci da nije bilo bolno(citaj uz gubitak)ali barem necu biti dio scenarija u kojem sam ja uvijek gubitnik,ostalima koji se jos uvijek nadaju-sretno.

Bas me zanima što bi bilo da netko Agrokoru ponudi otkup svih dionica Belja po 2 Kune, tj duplo od onoga što sam gazda izjavljuje da vrijedi…. Valjda bi on to prihvatio, ipak je to zarada od 100%

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

Bas me zanima što bi bilo da netko Agrokoru ponudi otkup svih dionica Belja po 2 Kune, tj duplo od onoga što sam gazda izjavljuje da vrijedi…. Valjda bi on to prihvatio, ipak je to zarada od 100%

Meni je draža ona stara obaveza po oko 300.

Sada kada je odletio ministar, je li moguć treći šef hanfe.

Kada je moguće i kada bi mogla biti revizija odluke sadašnje hanfe u svezi Belja.

Kada je moguće i kada bi mogla biti revizija odluke sadašnje hanfe u svezi Belja.

[/quote]
Taj postupak je okončan!!!
Mogli bi dobiti 300 kuna “kad na vrbi rodi grožđe”,ali20- 30 kuna možda i dobijete ako “gazda bude dobre volje”!
Pozdrav

[/quote]
Taj postupak je okončan!!!
Mogli bi dobiti 300 kuna "kad na vrbi rodi grožđe",ali20- 30 kuna možda i dobijete ako "gazda bude dobre volje"!
Pozdrav
[/quote]

Prva odluka hanfe—————obaveza po oko 300.

Druga odluka hanfe (drugi šef)————-promjenjeno svi znamo kako i na koji način.

Kada bude treći šef hanfe, može li biti revizija postupka druge odluke hanfe, i utvrđivanje zašto je promijenjena odluka hanfe (moglo bi biti posla za određene djelatnike).
Nemoj se uznemiravati sa vrbom i grođžem.

P.S.

A to po 20-30, sada je tu negdje oko 30 i nešto, ali okolnosti se brzo mijenjaju, pa tako se i ovdje mogu brzo promjeniti, pa će cijena opet možda na 300 ili 320.
Nije nagovor na prodaju/kupovinu dionica.

u našoj državi sve se može , pa tako i na vrbi da rodi grožđe ,
ali da dođe do treće odluke hanfe – e pa to bi bilo stvarno pravo čudo !

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

HANFA je kriva za pad dionice jer je pustila da branitelji svi odjednom prodaju umjesto da je stavila lock up period da ne mogu svi u isto vrijeme prodavati .

New Report

Close