Najvjerovatnije u Dardi?
netočno
Plavi, pratim ovo, baš si pizda. Već danima kupujem po 290 jer nisam uspio uloviti ništa ispod i sada se ti sjetiš drukati dolje. Još malo i potrošit ću proračun za Belje. Gdje si bio proteklih dana?
Plavi, pratim ovo, baš si pizda. Već danima kupujem po 290 jer nisam uspio uloviti ništa ispod i sada se ti sjetiš drukati dolje. Još malo i potrošit ću proračun za Belje. Gdje si bio proteklih dana?
Zar ti nisi u korekciji, neki dan si napisao da čekaš da sve potone.
Kupuješ kad raste, prodaješ kad pada??[smiley2]
bez ulagivanja ikome…ovo je najiskreniji post koji sam dosad uspio pročitati na forumu….svaka čast zvjezdani trgovče…[smiley2]
quark: ” Plavi, pratim ovo, baš si pizda. Već danima kupujem po 290 jer nisam uspio uloviti ništa ispod i sada se ti sjetiš drukati dolje. Još malo i potrošit ću proračun za Belje. Gdje si bio proteklih dana? ” Zar ti nisi u korekciji, neki dan si napisao da čekaš da sve potone. Kupuješ kad raste, prodaješ kad pada??[smiley2]
Pa zar danas raste ili tone? Tone, dakle kupujem. Preciznije, napisao sam da je veliki vrač najavio diferencijaciju što znači da će neki high flyeri letjeti nisko a neke perjanice poput Belja dobiti krila.
quark: ” Plavi, pratim ovo, baš si pizda. Već danima kupujem po 290 jer nisam uspio uloviti ništa ispod i sada se ti sjetiš drukati dolje. Još malo i potrošit ću proračun za Belje. Gdje si bio proteklih dana? ” bez ulagivanja ikome…ovo je najiskreniji post koji sam dosad uspio pročitati na forumu….svaka čast zvjezdani trgovče…[smiley2]
Tnx., zacrvenio sam se u skladu sa Beljem danas 🙂
Vlasnici prvih 10 računa na kojima je ubilježena najveća količina vrijednosnog papira BLJE-R-A
Stanje na dan: 09.03.2007
Naziv vlasnika računa Mjesto
AGROKOR D.D. ZAGREB, HRVATSKA
HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU ZAGREB, HRVATSKA
ŠKOJO FRANJO OSIJEK, HRVATSKA
Skrbnički račun:
PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
HPB D.D. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
CENTAR BANKA D.D. ZAGREB, HRVATSKA
MIKECIN BRANKO ZABOK, HRVATSKA
VRANEKOVIĆ FRANJO MALA RAKOVICA, HRVATSKA
Skrbnički račun:
HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. ZAGREB, HRVATSKA
HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. ZAGREB, HRVATSKA
Belje je dionica za duge staze, nju treba držati dvije tri godine. To više nije dionica za daytradere ( za njih tu više nema kruha )
Dobre vijesti. Čini se da nas u TOP10 napušta Mikecin Branko i on je bio taj koji se ovih dana tiskao dolje rasprodavajući pakete od po 500 komada. Na 7. mjestu mogao je još imati nekih 6-7k dionica i ovim tempom rasprodaje možda mu je još ostalo polovica od toga. Dakle, drugi tjedan još par tisuća komada i moglo bi nestati jeftine kupnje.
Dobre vijesti. Čini se da nas u TOP10 napušta Mikecin Branko i on je bio taj koji se ovih dana tiskao dolje rasprodavajući pakete od po 500 komada. Na 7. mjestu mogao je još imati nekih 6-7k dionica i ovim tempom rasprodaje možda mu je još ostalo polovica od toga. Dakle, drugi tjedan još par tisuća komada i moglo bi nestati jeftine kupnje.
Šta nije Mikecin ulazio u 10mj prošle godine?U vrijeme kad je belje odletilo do 350.
Čudno mi je da sad izlazi,sa gubitkom.