BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Po odluci prvoj od hanfe obveza oko 300, a ovi otpuštaju dok je 42-44.

Doďe li u budućnosti do obveze stare (kada bude novi šef hanfe) od 300 i nešto kuna.
Koliko će onda tek biti pitanja.

Doďe li u budućnosti do obveze stare (kada bude novi šef hanfe) od 300 i nešto kuna.

Mislim da je samo Samodol imao .uda za to.

Vi pišete o nečemu što jednostavno nije moguće!
Bezgranična mašta!!!

s obzirom da se vode sudski postupci ne bi ni smjeli prodavati,a s druge strane imaju dionica u portfelju kojima je cijena puno bliža knjigovodstvenoj ili nominalnoj što je za njih bitno.

banke na primjer neće prodavati dionice iz svog portfelja ispod knjigovodstvene vrijednosti.

a belju je bvps trenutno 94 kn, a država prodaje po 42 kn. što reći nego da je to za istragu.

Vi pišete o nečemu što jednostavno nije moguće!
Bezgranična mašta!!!
[/quote]

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

zato sto je sada vrlo blizu [emo_smijesak]

ja mislim negativno o cijeni dionice sve dok ne dotakne cca 40..
jel to neki problem ???? ili je ipak problem u onim pozitivcima koji su kupovali na 50+ i zbrajali tisucice i E naloge [emo_zloban]

Zasto bas 40?
[/quote]

free flow information

Vaš link …

3. CERP (38083028711)/REPUBLIKA HRVATSKA (52634238587) 285.303
I dalje otpustaju,tj. daruju…

daruju sve od 70 + pa na nize,jer tada je i pocelo padati upravo zbog njihovog otpustanja.

A proci je i to jedamput, a tko ce onda darivati pitanje je?

Nevjerojatno, čim cijena ode na 43 odmah se sustavno ruši, očigledno je sve smišljeno.Ovo bi trebalo istražiti , ajmo Hanfa…

Vaš link …

vaš link info je od: Objavljeno 8. kolovoza, 2012.
vezano na tada objavljeni broj zaposlenih, pogledajte u zadnjem konsolidiranom FI-u, a objavljenom na ZSE , koliko je manje zaposlnih u odnosu na tada …
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=BLJE-R-A

Nevjerojatno, čim cijena ode na 43 odmah se sustavno ruši, očigledno je sve smišljeno.Ovo bi trebalo istražiti , ajmo Hanfa…

u 12 mjesecu 2013 CERP je imao 391886 komada danas 285303 i manje ko bi izdržao takav žestok napad u samo par mjeseci

New Report

Close