di je onaj sa 5000 kom na 45?[emo_smijeh][emo_smijeh]
bravo erste,nakon braniteljskog fonda ja bi vam dao i umirovljenički da upravljate sa njime
evo vratio se na 44,70 kn sa 2×1000, svim silama pokušava zaustaviti rast [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
ja jucer kupio beljsku kobasicu I slaninu te sam htio I beljski baranjac(sir)ali ne moze se kupit vec mjesec dana.Zasto sam naveo naoko nebitne informacije za burzovne mesetare?Pa koliko ja vidim blje nema problema sa plasmanom svojih proizvoda tj.plasira ih I vise nego sto moze proizvesti tako da akvizicija o kojoj svi pricaju vrlo vjerovatno I nije toliko relevantna za ovu kompaniju.Sto se tice beljske grasevine kaze mi sogor vrlo ju je tesko nabaviti u rinfuzi.Dobio je odgovor da je jednostavno nestalo.[emo_zacudjen]
Koliko sam ja čuo, Baranjac se više neće proizvoditi, zato ga nema. Umjesto njega, bit će neki sir za široke mase, tipa Gauda.
Graševina u rinfuzi? Nemoj to piti, ako ti je do beljske graševine, kupi je buteljiranu. Ovo u rinfuzi trpaju sve i svašta, vjeruj mi.
Živim u Belom Manastiru, pa znam. Inače, ako ste željni ABC sira, ovdje ga se može naći za 10 kn/kg. Da nekom pošaljem?[emo_namigusa]
[/quote]
Nekada sam pio pjenušavo vino Baranjac , to je ono o čemu pričaš ?
[/quote]
Pjenušavo vino Baranjac? Nisam čuo. Baranjac je sir. A vino o kojem pričam se toči u beljskoj točioni na tržnici u Belom Manastiru. Svaki put drugog okusa. Rješavaju se valjda starih rezervi.
Najbolji su mi komentari tipa: Ne posjedujem dionice Belja niti ih mislim steci i zatim daju svoje negativne komentare i prognoze po pitanju Belja. Ne vidim koji je smisao toga da se bavis dionicom i pises komentare na forumu dionice koja te ne zanima. Ili je tu ipak rijec o nekim skrivenim namjerama….Hmm
Najbolji su mi komentari tipa: Ne posjedujem dionice Belja niti ih mislim steci i zatim daju svoje negativne komentare i prognoze po pitanju Belja. Ne vidim koji je smisao toga da se bavis dionicom i pises komentare na forumu dionice koja te ne zanima. Ili je tu ipak rijec o nekim skrivenim namjerama….Hmm
ja mislim negativno o cijeni dionice sve dok ne dotakne cca 40..
jel to neki problem ???? ili je ipak problem u onim pozitivcima koji su kupovali na 50+ i zbrajali tisucice i E naloge [emo_zloban]
@ Geenday
Vama je ocito dionica zanimljiva kad je cekate na 40. To je druga prica. Procitajte ponovno sto sam napisao u prethodnom komentaru.
ja mislim negativno o cijeni dionice sve dok ne dotakne cca 40..
jel to neki problem ???? ili je ipak problem u onim pozitivcima koji su kupovali na 50+ i zbrajali tisucice i E naloge [emo_zloban]
Zasto bas 40?
Kaže radio Slovenija da su ostale samo da se urede formalnosti oko kupovine Mercatora. I Delo je prije pola sata objavilo da je iz više neformalnih izvora potvrđeno da je dogovor postignut.
HRT teletext strana 210, naslov Mercator Agrokoru
Izgleda da te sve vijesti oko “Mercatora” slabo pomažu!!!
Ne razumijem kako će to “pomoći” dionici “Belja”!!!!
Belje mora,prije svega,početi poslovati profitabilno,da se dionica značajnije oporavi,zar ne????
Pozdrav
neki dan , mislim da sam već pisao o tome, kupio belje sir baranjac, pogledam deklaraciju kad ono : distributer Zvijezda d.d. Sad vidimo kamo idu novci iz belja. U ostale firme agrokora, očito u one koje se planira prodati. Ista je stvar sa proizvodima agrolagune – zvijezda d.d., no agrolaguna (na veliku žalost) više ne kotira na burzi. Zamislite samo kako će porasti prihodi belja, leda, zvijezde, jamnice, agrolagune, pik-a i ostalih kad agrokor preuzme mercator gdje je bio u zapećku…to će biti brutalno za gledanje…vjerojatno će se već iduće godine to vidjeti u izvješćima…