Ima li ovdje netko stručan da nam barem okvirno iznese svoju viziju o tome po koliko bi mogla biti dokapitalizacija i pod kakvim uslovima. Očigledno je da se ide na neku cijenu koja bi potom bila 3-mjesečni temelj za prihvatljivu dokapitalizaciju ili recimo neku vrstu preuzimanja od starane nemam pojma koga?
ja jucer kupio beljsku kobasicu I slaninu te sam htio I beljski baranjac(sir)ali ne moze se kupit vec mjesec dana.Zasto sam naveo naoko nebitne informacije za burzovne mesetare?Pa koliko ja vidim blje nema problema sa plasmanom svojih proizvoda tj.plasira ih I vise nego sto moze proizvesti tako da akvizicija o kojoj svi pricaju vrlo vjerovatno I nije toliko relevantna za ovu kompaniju.Sto se tice beljske grasevine kaze mi sogor vrlo ju je tesko nabaviti u rinfuzi.Dobio je odgovor da je jednostavno nestalo.[emo_zacudjen]
@dada11
Ne morate do trgovine, vidi se i u izvješću. Zalihe gotovih proizvoda su uvijek na istom minimalnom nivou. Tvrtka koja ima prodaju od 210 mil eurima zalihu gotovih proizvoda od manje od 5 mil eur
Raste proizvodnja u tijeku, ali očito se sve što se proizvede uspije plasirati.
Ne mora nas to čuditi, Belje kroz Konzum ima direktan pristup do vašeg stola 🙂
I ja sam primjetio da nema Baranjca u zadnje vrijeme i u mom Konzumu.
Sir je krenuo u izvoz pa zato ga valjda ima manje kod nas.
Nisu problem zalihe i prodaja u Belju. Problem je sto se sva dobit isisava i akumulira u Agrokoru i time se akvizira sto se stigne i gdje se stigne.
mislim da se belje treba jače poziciionirati u mljekarskom biznisu.glupo ja da kroz konzum ne plasiruju mlijeko i mlječne prerađevine kad imaju najveću farmu u hrvatskoj.
osim toga dukat i vindija imaju ekstraprofite jer uvoze mlijeko.
za sad je protrgovano preko 10.000 komada, a cijena je trenutno na lipu ista kao jučer tj. 0,00% promjene…moguće da je ovo dno za neko vrijeme, bumo vidli
to je opet sigurno erste koji pritišće cijenu prema dolje da kupi opet nazad količinu nakon što je izašlo godišnje izvješće.
to je opet sigurno erste koji pritišće cijenu prema dolje da kupi opet nazad količinu nakon što je izašlo godišnje izvješće.
ma sigro jeeee, piše E pored naloga [emo_smijeh] … uskoro ce biti nabacoke do 60 hehe [emo_palacd]
ja jucer kupio beljsku kobasicu I slaninu te sam htio I beljski baranjac(sir)ali ne moze se kupit vec mjesec dana.Zasto sam naveo naoko nebitne informacije za burzovne mesetare?Pa koliko ja vidim blje nema problema sa plasmanom svojih proizvoda tj.plasira ih I vise nego sto moze proizvesti tako da akvizicija o kojoj svi pricaju vrlo vjerovatno I nije toliko relevantna za ovu kompaniju.Sto se tice beljske grasevine kaze mi sogor vrlo ju je tesko nabaviti u rinfuzi.Dobio je odgovor da je jednostavno nestalo.[emo_zacudjen]
Koliko sam ja čuo, Baranjac se više neće proizvoditi, zato ga nema. Umjesto njega, bit će neki sir za široke mase, tipa Gauda.
Graševina u rinfuzi? Nemoj to piti, ako ti je do beljske graševine, kupi je buteljiranu. Ovo u rinfuzi trpaju sve i svašta, vjeruj mi.
Živim u Belom Manastiru, pa znam. Inače, ako ste željni ABC sira, ovdje ga se može naći za 10 kn/kg. Da nekom pošaljem?[emo_namigusa]
Top 10 (sveukupno).
19.02.2014 godine (6.177 270) mala promjena + 610 komada u korist TOP 10.
Pozdrav “Mrcini”.