Ovdje vjerovatno ide dokapitalizacija od strane mirovinaca. Nešto slično kao i na Ledu, s tim da će cijena biti daleko mizernija čak i od trenutne. Znači prvo smanjenje nominale pa potom novi dokap koji će se iskoristiti za otplatu jednog dijela kredita i kratkotrajnih obveza. Firma je “fizički” zdrava, ali “psihički” propada a duševne bolesti je kod bolesnika malo teže dijagnosticirati nego tjelesne-fizičke. LP!
Mislim da postupak nije potpuno okoncan nego je zalba na eurposkom sudu mislim da ce Europski sud dat konacno rijesenje .Pravda je spora …..
Vaš link …
Molim kolegu kanabisa kao clana klase pesimist da mi odgovori na 2 pitanja:
– Pitanje br.1 – zasto ako ne posjedujete dionice Belja, iz dana u dan pisete postove kako Belje ocekuje propast, katastrofa, nesto jos nevidjeno na ovim prostorima?
Da li je to zato sto ste toliko dobrocudni i strucni da zelite sve nas na forumu upozoriti da ne ulazimo u Belje posto mu se po vama ne pise dobro ili mozda da bi vi sto jeftinije kupili?
– Pitanje br.2 – Da li ce se visegodisnja ulaganja u Belje ikad odraziti na poslovanje firme i na cijenu dionice ili je to po vama novac bacen u vjetar?
Lp
Žao mi je što nemam dionice Belja, kompanija je super, perspektivna i sigurno će doći na svoje. Sva ulaganja sigurno nisu bačena u ponor, i to će se pokazati s vremenom. Sada možda to izgleda i je skupo ali proizvodnja je jedino što ovu našu zemlju može izvući iz ovog stanja. Obilazio sam komlekse Belja i stvarno je to prekrasno! Nećemo valjda sve napustiti i samo se okrenuti EU da nas hrani i poji!!!
1. AGROKOR D.D. 5.020.682 61,11% +1.064.319
2. PBZ Croatia osiguranje OMF 576.643 7,02% -244.019
3. CERP/REPUBLIKA HRVATSKA 334.809 4,08% -7.667
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SZIF D.D. 57.000 0,69%
5. PBZ D.D. 40.473 0,49%
6. OTP BANKA D.D. 32.781 0,40%
7. INTERKAPITAL VRIJEDNOSNI PAPIRI D.O.O./MARKOVIĆ NENA… 28.855 0,35%
8. PBZ D.D. 25.100 0,31%
9. PERERA TATJANA 23.973 0,29%
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 19.990 0,24
Žao mi je što nemam dionice Belja, kompanija je super, perspektivna i sigurno će doći na svoje. Sva ulaganja sigurno nisu bačena u ponor, i to će se pokazati s vremenom. Sada možda to izgleda i je skupo ali proizvodnja je jedino što ovu našu zemlju može izvući iz ovog stanja. Obilazio sam komlekse Belja i stvarno je to prekrasno! Nećemo valjda sve napustiti i samo se okrenuti EU da nas hrani i poji!!!
mišem i eto ga.Pozdrav,
mišem i eto ga.Pozdrav,
[/quote]
Da,da ali sam zaglavio u BD i PTKM, sad se malo teže iščupat odande!