Izgleda što se prodalo prodalo,morat će se dić ljestvica da bi se dalje dokupljivalo po ovim diskontnim cijenama.[emo_namigusa][emo_namigusa]
Izgleda što se prodalo prodalo,morat će se dić ljestvica da bi se dalje dokupljivalo po ovim diskontnim cijenama.[emo_namigusa][emo_namigusa]
Oprostite, da li se zna kad treba doći “onaj idući tjedan” i koliki sconto možemo očekivati na današnju cijenu? Hvala.
FI za 4Q 2013 … pozitivan ili negativan u odnosu na FI za 3Q 2013 odnosno u odnosu na godišnji FI za 2012 ?
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=BLJE-R-A
ostvarni ce biti prihodi od 1,6milijardi kn a cjena dionice 48,xxkn pa zar to imam kakvoga smisla??????????? znaci da firma vrijedi samo 400milj kn a samo se u nju ulozilo 2,3 milijardekn , gdje su novci????????????
ostvarni ce biti prihodi od 1,6milijardi kn a cjena dionice 48,xxkn pa zar to imam kakvoga smisla??????????? znaci da firma vrijedi samo 400milj kn a samo se u nju ulozilo 2,3 milijardekn , gdje su novci????????????
poanta je da firma vrijedi koliko se iz nje može izvadit, a ne uložit.
pa da oni ce izvaditi ove godine 1.6milijardi a to znaci da dionica vrijedi najmanje 160kn zastos e prodaje po 50kn
pa da oni ce izvaditi ove godine 1.6milijardi a to znaci da dionica vrijedi najmanje 160kn zastos e prodaje po 50kn
odakle ste izvukli da dionica vrijedi 160kn
“Mislim da bi bilo štetno prodati Mercator neposrednom konkurentu koji je u isto vrijeme i proizvođač hrane”, izjavio je Židan za ljubljanski dnevni list “Dnevnik” od srijede.
U prethodnom pokušaju prodaje Mercatora Agrokoru 2011. godine, kada je Židan također bio ministar poljoprivrede tada u Pahorovoj vladi, on se je najoštrije suprotstavljao prodaji Mercatora Agrokoru tvrdeći da bi to naštetilo nacionalnim interesima budući da je Agrokor Mercatorov regionalni konkurent i da bi slovenska prehrambena industrija mogla ostati bez značajnog kanala za plasman svojih proizvoda budući da Agrokor ima i vlastitu proizvodnju. U sadašnjem prodajnom postupku Židan do sada nije davao izjave kojima bi se suprotstavio zaključenju prodajnog postupka.
Ma da..nebi bilo pozitivnog učinka za Belje[emo_smijeh]
"Mislim da bi bilo štetno prodati Mercator neposrednom konkurentu koji je u isto vrijeme i proizvođač hrane", izjavio je Židan za ljubljanski dnevni list "Dnevnik" od srijede.
U prethodnom pokušaju prodaje Mercatora Agrokoru 2011. godine, kada je Židan također bio ministar poljoprivrede tada u Pahorovoj vladi, on se je najoštrije suprotstavljao prodaji Mercatora Agrokoru tvrdeći da bi to naštetilo nacionalnim interesima budući da je Agrokor Mercatorov regionalni konkurent i da bi slovenska prehrambena industrija mogla ostati bez značajnog kanala za plasman svojih proizvoda budući da Agrokor ima i vlastitu proizvodnju. U sadašnjem prodajnom postupku Židan do sada nije davao izjave kojima bi se suprotstavio zaključenju prodajnog postupka.
Ma da..nebi bilo pozitivnog učinka za Belje[emo_smijeh]
[/quote]
naravno da bi bilo pozitivnog ucinka….
ako je u firmu ulozeno 2,3milijaqrde kn,znaci da ce se dobiti vise najmanje 3milijarde nakon nekog vremena jer nece se ulagati da bi se dobilo manje, a i sama firma bez ulaganja i zemlijiste sigurno nesto vrijede , aima 8milja dionica onda zdravom seljackom logikom podjeli 3milijarde kn sa 8milja dionica doe ti 400kn po dionici ,a posto je kriza jas sam racunao 3 puta manje od toga znaci 160kn je smjesna cjena za dionicu belje , zasto se neko kipa po 50 to neznam ,jer cjena nejde sigurno na 10kn tako da