Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
kad će belje izbaciti FI? [emo_beztona]
Po cijeni zaključujem vrlo brzo
izgleda da se izgubilo povjerenje u tu dionicu.
i kako god ona bila niska, ona pada.
imaju dvije stvari koje su srušile povjerenje u tu dionicu:
1.Odluka suda o neobavezi gazde o preuzimanja Belja
2.Izjava gazde da dionica vrijedi 1 kunu [emo_vrtimise]
dodado bih i:
1.
2.
3. podjela velike količine dionica braniteljima koje su oni odmah rasprodavali na burzi pa smo sad svi nakrcani dionicama belja i nitko se ne usudi dizati cijenu da mu se ekipa ne istovari
danasnji pad je odradjen, no sto nam donosi sutra?
Što nam donosi sutra? Vjerojatno daljnji pad.
Kad čovjek pročita ove članke tu pored(desno)pita se kako ovo može vrijediti samo 50 kn po dionici.[emo_zacudjen]
Nemam dionice BELJA ali pratim trgovanje jer mi je jako interesantno iz više razloga jedan je taj da netko danima kipa dionice a nitko iz TOP10 ne prodaje pa mi nije jasno odakle mu tolika količina kada znamo da deseti ima 23 000,imam osjećaj da su se svemirci pojavili, ako može netko da mi objasni šta se tu događa.
ZMAJKI - LANICA = HRPA GLUPOSTIJU
Nemam dionice BELJA ali pratim trgovanje jer mi je jako interesantno iz više razloga jedan je taj da netko danima kipa dionice a nitko iz TOP10 ne prodaje pa mi nije jasno odakle mu tolika količina kada znamo da deseti ima 23 000,imam osjećaj da su se svemirci pojavili, ako može netko da mi objasni šta se tu događa.
jedino objašnjenje je da su se onom skrbničkom u prodaji pridružili još neki
brisanjem nicka ne možete obrisati istinu!
Kolega, događa se to da PIK Vrbovec svake godine postaje moderniji i jači a vadi se iz ovog ovdje gdje se “pare” tope! Belje će i dalje poslovati, zapošljavati, razvijati se, ali nikada dobiti imati neće. Zato se bježi odavde!
http://liderpress.hr/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/agrokor-najavio-50-milijuna-kuna-godisnjih-ulaganja-u-pik-vrbovec/
netko danima kipa dionice a nitko iz TOP10 ne prodaje pa mi nije jasno odakle mu tolika količina kada znamo da deseti ima 23 000,imam osjećaj da su se svemirci pojavili