BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@cxy2012
Upravu ste kolega na bidu je cca 4000 kom do 48kn. ali vjerovatno da bi kipanjem izazvao stampedo te isti nebi imao dobar izlaz koji si je zacrtao.

basina

kupci koji žele izići imaju mogućnost, to je za tržište najbitnije, ispod razine 48 imaju razinu 45 “pa tko voli nek izvoli”, znači osim prodavača ima i kupaca, a to je za tržište ponavljam najbitnije, a na kraju će se znati tko je promašio.
nije nagovor na prodaju kupovinu dionica.

pa ovo je show kako se istovara na Belju… e sad već nije loše ni uć unutra, pogotovo ako ode i do 45 kn…

brutalno netko tuče po kupnji, da se nije još netko priključio onom skrbničkom u istovaru?? [emo_zacudjen]

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

Ovo je stvarno presmješna cijena za jednu ovaku moderniziranu firmu kao što je Belje.
Uložen je ogroman kapital u modernizaciju i tehnologiju proizvodnje i u narednim godinama to mora dati rezultate.
A ovi igrači koji ruše cjenu dionice,samo neka ruše.
Bar ćemo domoći jeftinih dionica.

cxy2012
Mislim da ste isto rekli što i ja, samo što brana na 45 za razliku od naše Vlade zna što je kapital i da je to plaha životinja i da na šum će vrlo lako pobjeći.
A nije trebalo dugo da se to dogodi. Nije izdržao ni dok sam ja ovo natipkao.

ima li tko dobar u TA da nam kaže dokle bi mogao ići ovaj pad na Belju? ja nisam stručnjak u tome, ali ispod 40 kn mi izgleda da neće?

Skoro cijela kupnja preko 48 kn. Povoljno, no ako se sprema dokap onda nepovolnjo.

danasnji pad je odradjen no sto nam donosi sutra?

http://www.belje.hr/

kad će belje izbaciti FI? [emo_beztona]

izgleda da se izgubilo povjerenje u tu dionicu.
i kako god ona bila niska, ona pada.
imaju dvije stvari koje su srušile povjerenje u tu dionicu:
1.Odluka suda o neobavezi gazde o preuzimanja Belja
2.Izjava gazde da dionica vrijedi 1 kunu [emo_vrtimise]

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

New Report

Close