još se kipaju! pa odakle im tolike dionice?!? [emo_zacudjen]
mijenjali za K+ bonove [emo_smijeh]
zašto bi delistao belje? po meni bi trebao vupik i pik vinkovce,sojaru i pag(primarnu proizvodnju) staviti pod belje i izlistati ga na waršavi ili beču kad konzumator bude išao na london.
AGROKOR: 69.72%
HFP = RH: 24.05%
—————-
TOTAL: 91.77%
Ostalo su neki skrbnički i sl.
Predovoljno za delist, jednom kad se gazda dogovori s državom gladnom novca.
A i za squeeze out se s ostalima lako riješi. Daš koju lipu više i to je to.
na prodaji do 52 kn je preko 2000 komada + 340H nalog
prejak je pritisak, izgleda da će belje na 50 kn danas ili sutra
jeste li skuzili ko se to toliko kipa i zasto????????????? i dokle misli spustati cjenu????'
meni su logična 3 moguća obrazloženja:
1. ili smatra da će dogovor o kupnji mercatora propasti pa prodaje dok se to ne objavi jer će to povući cijenu ispod 50 kn
2. ili smatra da će se sporazum sklopiti, ali da će biti klauzula o kojoj se ovdje pisalo – o zabrani povećanja kvota proizvoda iz naših firmi na policama mercatora sljedeće 2-3 godine pa će zo zakočiti rast dionice belja
3. moguće da očekuje da će sporazum biti sklopljen, ali da cijena dionice na burzi neće uspjeti ostvariti veći rast zbog otpuštanja velikih količina dionica od strane AUDI-a zadnjih mjeseci braniteljima i njihove rasprodaje na burzi zbog čega su mnogi ulagači prekrcani dionicama belja kupovanim po 50-ak kuna pa će ih masovno rasprodavati na dan objave info o sklopljenom sporazumu
Možda je samo vidio bolju opciju u nekoj drugoj dionici . A možda su u šumi.
Ne znam zašto se ovdje toliko piše o Mercatoru? Čak i da Agrokor kupi Mercator, ne vidim što bi se to spektakularno moglo dogoditi ovdje na Belju.
Ne znam zašto se ovdje toliko piše o Mercatoru? Čak i da Agrokor kupi Mercator, ne vidim što bi se to spektakularno moglo dogoditi ovdje na Belju.
A meni je nevjerovatno da netko ovako razmišlja,pa Todorić ce napuniti police sa svojim proizvodima,pa sta vi mislite zašto mu treba Mercator
Evo intervju sa Puljickom neki dan
Naše Belje je sada krenulo s izvozom abc sira na tržište Slovačke, i ne smijem vam reći koliko moramo platiti listing fee kod trgovaca na čije police smo tamo uspjeli ući
http://www.novilist.hr/Vijesti/Gospodarstvo/Ljerka-Puljic-Bez-rasta-potrosnje-ne-moze-biti-ni-investicija
Najbolje da će prodavati slovenske proizvode sa 10% marže
Petak, a to je sutra.
Pozdrav.
Ne mozes vise citati ovaj forum. Vidim da svi navijate sto prije pobjeci iz belja. Kako ce vam onda cijena rast?
A meni je nevjerovatno da netko ovako razmišlja,pa Todorić ce napuniti police sa svojim proizvodima,
[/quote]
Neće. Ili neće tako brzo jer će morati dogovoriti prijelazno razdoblje. A i treba prilagoditi (povećati) proizvodnju što vjerojatno ne ide preko noći u poljoprivredi. Dakle, ništa spektakularnog se neće dogoditi dan nakon eventualne kupnje Mercatora.