Nakon što je cijena dotaknula doljnju boolingerovu liniju na 290 kn bilo je jasno da će se odbiti jer nije bilo snage da se probije. Vjerujem da su svi stigli kupiti na vrijeme pošto smo prethodnih par dana ukazivali na to. Ovaj puta očekujem da će pasti brana na 315 kn i da idemo gore. Ipak je “navodno” dobro izvješće sve bliže. Indikativan je rast OBV krivulje što ukazuje na izrazitu akumulaciju posljednjih dana.
Ne vidim dobro, je li došlo do trigger-a? Kažu da bez toga nema ništa, hi,hi,hi[smiley2][smiley1][smiley2]
Kada će se okinuti trigger cijena će već probiti gornji boolinger. [smiley2]
Bljedoliki ti si meni sumnjiv. Idem ja na To-one kod svog prijatelja znančevog Galinca vidjeti TA, hi,hi,hi nije da ja tebi ne vjerujem, nego sam sumnjičav prema tvojim pouzdanim a neimonovanim izvorima. [smiley2]
Vidi da je moj graf ljepši od tvoga. Skoro da se vidi trigger, hi,hi,hi
RSI raste, OBV raste, MACD skori trigger i što je najvažnije već dobra 3 mjeseca konstantni rast. Nema greške. Morat ću BLJE dodati MMTZ i INI u hromidabar portfelju.
….iako je kasno doba nikad nije kasno učiti od poglavice i zvjezdanog trgovca ….[smiley2]
prema jucerasnjoj trgovini rekao bih da ce ova dionica biti hit dana. trend se okrenuto, grafovi govore svoje, prodaje nema…
….iako je danas na početku trgovanaja bila idealna situacija- pokupljeno sve do 310 i to cca 200000kn… ipak nije došlo do ravnoteže jer nije bilo podrške na toj razini… no sutra je novi dan…
mislim da je ocito da Belje jednostavno nije u fokusu jer se na relativno malim volumenima rusi cijena. kad se realiziraju dobiti na drugim dionicama doci ce zarada i u Belje.