opet veliki nalog na bidu,4000 @51,30
@kvart99
pa prodaj onda, evo ti sad 5000 komada na kupnji na 52 kn [emo_smijesak]
Mescaleros
Znači artiljerija je bila navlakuša.
Bezbroj puta viđeni tobogan za nove naivce.
Opet isti scenarij….zaista su ovi veliki nalozi visoko na kupnji i zanimljivo je da te naloge nitko ne želi ni da okrzne …iako se i prodaja trudi da to ne odleti visoko 🙂
prodaja je brutalno počišćena, zadnja 53,85 kn, 10-a prodaja je na 55 kn [emo_cool][emo_palacg]
nije mi jasno kako ovdje nema velikih blok transakcija ili onih munjevitih dogovorenih koje samo bljesnu na ekranu,pa opce je poznato da smo mi zemlja dogovora,dogovorne ekonomije I naravno dogovorne burze, ili je moguce da se iza zavjese nije mogao postici konsenzus pa se izlazi otvoreno sa bidovima?Nekako a s obzirom da ni slucajnost nije slucajna, sumnjam I ne vjerujem vlastitim ocima.Zakljucak:ipak je ovo namjestaljka e sad dali je cilj istovar ili utovar, odnosno istovar pred daljnji pad ili utovar pred rast??????Odgovor na ovo pitanje svatko nosi u sebi I shodno toga ce I zivjeti sa posljedicama svoje odluke.Sretno trgovanje dragi forumasi!
stvarno vam nije jasno da su vas jučer izuli a danas prodajete priče..a ponavljam 5 PUT BELJU SE PRIPAJA VUPIK!!!
Ovdje se igra igrica čiribu-čiriba……malo me vidiš – malo me ne vidiš…..
Ima još jedan koji se tako često poigrava.
S oproštenjem, serem ti se na takvu burzu…..[emo_plazi]
Bezbroj puta viđeni tobogan za nove naivce.
bio je otvoren put prema 40-45 kn, ali je netko odlučio teškom artiljerijom zaustaviti pad i gurnuti cijenu nazad, tako da izgleda ništa od toga
stvarno vam nije jasno da su vas jučer izuli a danas prodajete priče..a ponavljam 5 PUT BELJU SE PRIPAJA VUPIK!!!
A na koji nacin ce se izvesti to pripajanje?
možda su ovi veliki nalozi od od kupca koji pokušava zauzeti pozicije u belju prije spajanja dok je cijena belja ovako niska? jer ako bude spajanje belja i vupika 1:1, moglo bi to ići po nominali od 100 kn, a to je na ovu cijenu belja +100%