BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

opet veliki nalog na bidu,4000 @51,30

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

@kvart99
pa prodaj onda, evo ti sad 5000 komada na kupnji na 52 kn [emo_smijesak]

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

Mescaleros

Znači artiljerija je bila navlakuša.

Bezbroj puta viđeni tobogan za nove naivce.

Opet isti scenarij….zaista su ovi veliki nalozi visoko na kupnji i zanimljivo je da te naloge nitko ne želi ni da okrzne …iako se i prodaja trudi da to ne odleti visoko 🙂

prodaja je brutalno počišćena, zadnja 53,85 kn, 10-a prodaja je na 55 kn [emo_cool][emo_palacg]

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

nije mi jasno kako ovdje nema velikih blok transakcija ili onih munjevitih dogovorenih koje samo bljesnu na ekranu,pa opce je poznato da smo mi zemlja dogovora,dogovorne ekonomije I naravno dogovorne burze, ili je moguce da se iza zavjese nije mogao postici konsenzus pa se izlazi otvoreno sa bidovima?Nekako a s obzirom da ni slucajnost nije slucajna, sumnjam I ne vjerujem vlastitim ocima.Zakljucak:ipak je ovo namjestaljka e sad dali je cilj istovar ili utovar, odnosno istovar pred daljnji pad ili utovar pred rast??????Odgovor na ovo pitanje svatko nosi u sebi I shodno toga ce I zivjeti sa posljedicama svoje odluke.Sretno trgovanje dragi forumasi!

stvarno vam nije jasno da su vas jučer izuli a danas prodajete priče..a ponavljam 5 PUT BELJU SE PRIPAJA VUPIK!!!

Ovdje je potpuno jasno tko je prodao jučer, prekjučer… [emo_bijesan][emo_bijesan]

Ovdje se igra igrica čiribu-čiriba……malo me vidiš – malo me ne vidiš…..

Ima još jedan koji se tako često poigrava.

S oproštenjem, serem ti se na takvu burzu…..[emo_plazi]

Bezbroj puta viđeni tobogan za nove naivce.

bio je otvoren put prema 40-45 kn, ali je netko odlučio teškom artiljerijom zaustaviti pad i gurnuti cijenu nazad, tako da izgleda ništa od toga

stvarno vam nije jasno da su vas jučer izuli a danas prodajete priče..a ponavljam 5 PUT BELJU SE PRIPAJA VUPIK!!!

A na koji nacin ce se izvesti to pripajanje?

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

možda su ovi veliki nalozi od od kupca koji pokušava zauzeti pozicije u belju prije spajanja dok je cijena belja ovako niska? jer ako bude spajanje belja i vupika 1:1, moglo bi to ići po nominali od 100 kn, a to je na ovu cijenu belja +100%

New Report

Close