Frankie, Fizulic ce ti izbazit Burger Kinga kroz 3D koliko salate ima u Kastelu [emo_smijesak]
Danas se nazalost vracamo ispod 50.
na žalost (tvoju) si jučer prodao na 50 pa ćeš se uskoro vraćati unutra na 55-60 kn [emo_smijeh]
Lidl, prodavao nisam sigurno, a i ne namjeravam jer mi ne gori pod nogama. Zao mi je samo sto nisam dokupio. Posto si ti prodao jucer, 48?
Oooooo…. Inspektore…!! Evo tebe u klubu dugoročnih [emo_namigusa]
Lidl, prodavao nisam sigurno, a i ne namjeravam jer mi ne gori pod nogama. Zao mi je samo sto nisam dokupio. Posto si ti prodao jucer, 48?
Bit će i po 20 a cijena od 48 je bila probni balon rušenja ispod 50 kuna znači ide bez problema.
Mescaleros
Znači artiljerija je bila navlakuša.
Zanimljivo je da je Slavonski početkom godine zamijenio svoje dionice Belja sa Erste bankom, a uzeo Konzum. Nakon toga je objavljena ponuda za preuzimanje Konzuma na koju se Slavonski nije javio i čak je nakon toga i dokupio nešto dionica koliko vidim.
Prema tadašnjem omjeru ispalo je da je u toj trampi Belje vrednovano po 100 kuna.
U međuvremenu je Erste dokupio više od 20.000 komada, a kupovao je po cijeni dosta višoj od današnje. (prosjek im je 60-70kn)
Sada je SZIF ponovo preuzeo dionice Belja i sada imaju 57.645 komada
Bit će zanimljivo vidjeti promjene (ako ih bude bilo za par dana) tj jesu li oni nešto kupovali ili prodavali i na burzi
5000 komada na kupnji na 51,10 kn…ajde burekđije, što mu sad ne prodajete? sad vam više ovo nije povoljna cijena za prodati?? [emo_smijeh]
kad šibne belje u dan-dva preko 60 kn bit će suznih očiju kod malih burekđija [emo_plazi]
Znači, još nije riješio sve količine jučer.
Mozda mu je danas zadnja prilika za pumpanje dok su kupci raspolozeni.
@kvart99
griješiš, misliš da bi netko riskirao s tolikom količinom (5000 dionica) tako visoko na kupnji da nema stvarnu namjeru kupiti? [emo_cool]
p.s. evo još +4000 dionica na kupnji na 51,30 kn…pa prodajte im ljudi ako mislite da je navlakuša [emo_namigusa]