Ma dobro nije mi cijena toliko interesantna koliko mi je zao ove sto su mislili kupovat od 40 kuna nanize. Sto s njima.O njima niko ne razmislja.A i to su ljudi.
odavno se kolega frenkie nisam namirao na tako prostodušnog empatičnog forumaša! kanila mi je suza,kako nitko ne vodi računa o tim ljudima
možda zbilja čovik nije ima nego zadnjih 40 kuna za kupnju dionice belja
evo ja apeliram da osnujemo fond za takve i podijelimo im gratis po jednu dionicu belja,tako da se mogu radovati skupa s nama kad dionica bude 150
ahhh ,,stotine bureka profit…hvala lijepo …pracka se oslobodila…[emo_cool][emo_cool][emo_cool]
ajme inverter a kaj je sa onom lastikom na ingri 3,80-3,60 ??
popocalo tamo a popucat će i ovdje.
Toda ga spušta i spušta, a onda kad dođe info nastat će muk i tajac.
[/quote]bit cu ja tko god zelis..inverter -konverter-subverter …ali se mastim burecima brutalno…
@fffffffff
Kolega drago mi je da je netko prepoznao intenciju komentara i da ce se vise forumasa imatelja dionice ukljucit u ovu akciju dobro je ciniti dobro.Drzim da ne bi smjeli pravit diskriminaciju vec bi trebali djelovat i retroaktivno pa pored ovih buducih investitora nagradit i gospodina Todoric koji je strpljivo cekao da za jednu kunu kupi svojevremeno par miljona dionica __Belja.
Hoće li ta blokada, što se čeka, par stotina komada nas dijeli.
preko 32.000 dionica je na kupnji iznad 50 kn!!!!
[emo_ooooo][emo_novac][emo_palacg]
p.s. zna li netko koji se vrag događa na Belju????
@shrek
ovolika teška artiljerija os 30.000 dionica nije došla na kupnju samo radi sunčanja na 1 dan, nego s ciljem da Belje vrati preko 60 kn, možda već sutra? [emo_namigusa]
Znači, bila je navlakuša za iskrcaj.
eto… neki nikako da nauće, po ne znam koji puta izulo paničare i špekulacijuse[emo_vrtimise]
izgleda da ih je izulo dvaput u danu (bit će dobro ako će ostati koji na bidu preko 50kn do sutra)