BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma dobro nije mi cijena toliko interesantna koliko mi je zao ove sto su mislili kupovat od 40 kuna nanize. Sto s njima.O njima niko ne razmislja.A i to su ljudi.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Greengay, posto si prodao danas, 48?

odavno se kolega frenkie nisam namirao na tako prostodušnog empatičnog forumaša! kanila mi je suza,kako nitko ne vodi računa o tim ljudima
možda zbilja čovik nije ima nego zadnjih 40 kuna za kupnju dionice belja
evo ja apeliram da osnujemo fond za takve i podijelimo im gratis po jednu dionicu belja,tako da se mogu radovati skupa s nama kad dionica bude 150

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

ahhh ,,stotine bureka profit…hvala lijepo …pracka se oslobodila…[emo_cool][emo_cool][emo_cool]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

danas se dobro mezilo ..tako je ,,lastika je prenapeta…

ajme inverter a kaj je sa onom lastikom na ingri 3,80-3,60 ??
popocalo tamo a popucat će i ovdje.
Toda ga spušta i spušta, a onda kad dođe info nastat će muk i tajac.
[/quote]bit cu ja tko god zelis..inverter -konverter-subverter …ali se mastim burecima brutalno…

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

@fffffffff
Kolega drago mi je da je netko prepoznao intenciju komentara i da ce se vise forumasa imatelja dionice ukljucit u ovu akciju dobro je ciniti dobro.Drzim da ne bi smjeli pravit diskriminaciju vec bi trebali djelovat i retroaktivno pa pored ovih buducih investitora nagradit i gospodina Todoric koji je strpljivo cekao da za jednu kunu kupi svojevremeno par miljona dionica __Belja.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Hoće li ta blokada, što se čeka, par stotina komada nas dijeli.

preko 32.000 dionica je na kupnji iznad 50 kn!!!!
[emo_ooooo][emo_novac][emo_palacg]

p.s. zna li netko koji se vrag događa na Belju????

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

@shrek
ovolika teška artiljerija os 30.000 dionica nije došla na kupnju samo radi sunčanja na 1 dan, nego s ciljem da Belje vrati preko 60 kn, možda već sutra? [emo_namigusa]

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

Znači, bila je navlakuša za iskrcaj.

A da li išta drugo ikad u pitanju kad je riječ o ovoj totalnoj žabokrečini od burze ? [emo_palacd]

eto… neki nikako da nauće, po ne znam koji puta izulo paničare i špekulacijuse[emo_vrtimise]

izgleda da ih je izulo dvaput u danu (bit će dobro ako će ostati koji na bidu preko 50kn do sutra)

free flow information

New Report

Close