ovi što prodaju po bidu cca. 140-200 komada su većinom braniteljski paketi
da je belje stecajusa ja bih se bojao ovakvog pada,a posto mi svi znamo da to belje nije ,ovo je samo rusenje pred veliki rast,jedino sto niko od nas ne zna sa kojom cijenom ce se on desiti i dali ce neko biti unutra ili cekati daljni pad da bolje dokupi…
Tko su ti “svi koji znaju kao i vi”????
Ja eto,ne znam!!!!
I ne dijelim Vaše mišljenje.
Pozdrav
Pojavila se brana na 48.
Nije nagovor na P/K dionica.
ovi što prodaju po bidu cca. 140-200 komada su većinom braniteljski paketi
Ima toga dosta -pogledaj količine od AUDIO
prvih 10 naloga na kupnji potražuje nekoliko tisuća dionica, ako ih netko ne počasti moglo bi uskoro čišćenje do 50 kn
Belje se po cijeni dionice vratilo na pocetak 2005.
Trenutni tromjesecni prosjek je oko 58 kn.
Ima ovdje i margin kredita, još ni oni nisu počeli “pucati”. Imaoci se još uvijek uspijevaju “napinjati”, a kada izgube bitku, slijedi “prolom oblaka”.
Belje se po cijeni dionice vratilo na pocetak 2005.
Trenutni tromjesecni prosjek je oko 58 kn.
Vjerovatno se ide na okruglu brojku od 50 kuna. Da bi se ostvario taj zadani cilj potrebno je još do Nove Godine trgovati na razini 45 – 48 kuna, što i očekujem. Iako nije isključena ni razina od 40-tak kuna.
Ovdje se špekulira o nekim prosjecima i padanju dionice i što da je to i tako šta bi trebalo biti ako dionica dođe na 40 i prosjek 50.
Ovdje je glavni problem veliki dugovi firme i loša izvješća, pa se to koristi za rušenje dionice, ali činjenica je da Belje nije u PSN bez obzira na dugove.
Nije nagovor na prodaju/kupovinu dionica.
Ima toga dosta -pogledaj količine od AUDIO
AUDIO više ne dijeli niti će sve podijeliti jer je dio dionica rezerviran, ovo sad kaplje na burzu ono što je ranije podijeljeno.