Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Pokolj [emo_mrgud]
Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.[color=blue][/color]
Ovo je fascinantno….. očito je ovo neka igra, jer već mjesecima pada svaki dan za par kuna na malom volumenu….
burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.
Huh, kako pada Belje, još će u negativnu blokadu!
a gle 3 miljarde duga + izjava Tode..ja fakat ne vidim razlog nekog drugog smjera kretanja osim ovoga
..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...
Tehnički BLJE sada izgleda kao napeta „praćka“. Što se više zabije ispod 50kn, više će se odbiti. Promet odličan.
Očekujem solidan rast do kraja tjedna.
[emo_palacd][emo_palacg]
Ovdje su presudili izgleda ogromni dugovi firme i loša izvješća, jedino preostaje čekati bolje dane.
Nije nagovor na prodaju/kupovinu dionica.
@cxy2012
nisi baš danas na dnu trebao prodavati [emo_smijesak]
sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica
Koja impresivna obrana, pesimisti ostali bez teksta.
Bio bi dobar analitičar, ovo je bila obrana na koti 50[emo_namigusa]
Fedor19
Ako je probijena kota 50, nema ptoblema, ali zato bi kota 40 trebala izdržati ovu prodaju, prodaja bi mogla i prestat sa prodajom, i onda može biti svašta.
Najbitnije je da Belje nije u PSN.
Pozdrav.