možda bude i neka ponuda za belje,onako bolja nego cijena na burzi i da svi budu zadovoljni 🙂
Ova obrana na 50 izgleda dosta dobro, prodavači ne smiju naprijed.
Izgleda da ih je prpa.
Nije nagovor na prodaju i kupovinu dionica.
Čega se boje prodavači? Casha? Ne brini se, testirat će se obrana
Fedor19
Kada će obranu testirati, meni se čini da su prodavači prepadnuti, a ovi što kupuju po 50 nikako da kupe.
Nije nagovor na prodaju i kupovinu dionica.
Nedavno je bila čvrsta obrana na 60 zar ne? Jedan lijepi izlazak i eno četvorkice ispred cifre,možda već i danas ugledaš
Fedor19
Ne vidim takve.
Koja impresivna obrana, pesimisti ostali bez teksta.
Moze belje pasti i na 1kn, da bar…medjutim cinjenica je da se u Belje konstantno ulaze i kad tad ce se to odraziti na cijenu. Kad se tome pridoda prica sa Mercatorom ne vidim cemu takav pesimizam.
Konstantno ulaže novim ZADUŽIVANJEM.!!!!!!!!!!!
Dug je enorman i poslovanje ga,po meni,ne može “pokriti” već sada.
Pozdrav
Kolega bisakovi, cilj opravdava sredstva….Belje raste iz dana u dan, makar i zaduzivanjem, ali raste. Ocigledno je da postoji plan razvoja Belja, i kad se taj plan realizira odnosno finalizira prestati ce i zaduzivanje. Zna gazda u sto ulaze, vjeruj mi. Uostalom, kakve veze ima sto se ulaze zaduzivanjem? Zaduzivanje je danas sasvim normalna stvar ili jos bolje receno potreba kako kod nas tako i u svijetu…
Meni nije tlaka jos uvijek biti dioničar Tiska…. nisam prodao, a i nije da mi se žuri
Pa naravno. Neznam da li se prave ludi ili neznaju da su Agram brokeri preuzeli 7 % Tiska i da od istiskivanja ništa. Baš suprotno, napucat će cijenu u nebesa.
Belje ima perspektivu, samo ne znamo što većinski vlasnik smjera i malo su dugovi problem.
koliko sam ja čuo za belje od jednog iz top 10,belje bi trebalo ići u prodaju nekome.navodno ovaj gubitak se za sada prikazuje iz nekog razloga.inače belje i vupik su uvijek u plusu zbog dobivenih državnih poticaja..
Samo da obrana izdrži na 50.
Danas prodavači nisu smjeli u napad.