Stabilan rastući trend bez prevelike volatilnosti nastavlja se već 3 mjeseca za redom.
Stabilan rastući trend bez prevelike volatilnosti nastavlja se već 3 mjeseca za redom.
Na Belju se čeka da se kupnja malo složi i čistit će se bez otpora.Koliko sam primjetio do 320kn je čist put,količine mizerne.. [smiley1]
Na Belju se čeka da se kupnja malo složi i čistit će se bez otpora.Koliko sam primjetio do 320kn je čist put,količine mizerne.. [smiley1]
to sam i ja skuzio ali mi se ne svidjaju ove igre sa H nalozima koje idu s vremena na vrijeme
[smiley6]
sva sreca uskoro nece biti H naloga [smiley11]
Cijenjeni Quark!
Ako možete pobliže objasniti grafove Belja sliku po sliku ( nije mi baš potpuno jasno tumačenje grafova).
Također ako ima neka stranica s detaljnim upoznavanjem i tumačenja Boolingera,Mcad,RSI… na internetu.
Molio bih vas link.[smiley12]
ima na forumu centar investiranja ,odlično objašnjeno ,dakako nesebična pomoć quarka.
ps.koristim priliku da se zahvalim ,…
Cijenjeni Quark! Ako možete pobliže objasniti grafove Belja sliku po sliku ( nije mi baš potpuno jasno tumačenje grafova). Također ako ima neka stranica s detaljnim upoznavanjem i tumačenja Boolingera,Mcad,RSI… na internetu. Molio bih vas link.[smiley12]
Osnovne možete pronaći na na http://www.to-one.com > Grafovi -> Škola. (potrebno je otvoriti account koliko se sjećam).
Na ovome forumu više informacija možete pronaći na temi Tehnička analiza.
Istina, ali ako promotrimo graf za zadnjih mjesec dana, meni tu sve ukazuje na negativan trend jos od proslog tjedna;
kontam da se odbija od 285 ako do tale padne pa nazad u visine jel ima sve pretpostavke za rast[smiley11]
Moje je mišljenje da može eventualno još dan dva ovako a onda opet gore. Za rast se ne trebamo brinuti. Biti će ga. Ako ne prije onda nakon GFI.
Šta se ovo događa sa Beljem, isto kao i sa VART?[smiley6]
kupnja
55 289,02
37 289
100 288
82 285
70 280,02
prodaja
212 290
54 294,96
234 294,97
56 295
400 297
zadnja 290, s time da je išla po asku, ukupni promet 106 626 kn…
Kako kolega quark kaže treba se strpiti još koji dan…