BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kao što neki kažu,svjetska dionica.nije uzalud uložena tolika lova.

http://www.glas-slavonije.hr/210860/7/Ljerka-Puljic-Beljska-grasevina-postat-ce-jaki-hrvatski-izvozni-proizvod

Iga3

Velika lova i veliki prihodi.

Nakon velikih ulaganja vrijeme je da se i počme vraćati uloženo, zar ne, samo strpljenja.
Pozdrav.

Malo offtopic. Evo kako to rade “big guys”:

Vaš link …

Dakle što dioničari Belja mogu očekivati…? [emo_palacd]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

jedno su dionice i firme a drugo to što navodiš

evo konačno se odvojilo od dna,sad po TA možemo očekivat rast

TA je već dao signal 2x u zadnjih mjesec dana i iznevjerio ali jednom će i upaliti. Iako su u prethodne 2 godine skoro besprijekorno osnovni TA pokazatelji najavljivali rast? No TA gledam samo kao dodatni signal ako fundamenti i izvješća štimaju.
Ne znam, ja sam malo nestrpljiv. Veliki su novci ovdje uloženi a ja ne vidim naznake rezultata. Vani prehrambene kompanije rastu i akviziraju, a kod nas obrnuto.
Ponavljam, ova ulaganja samo kroz kamate su prošlih 5 godina odnjela pola milijarde. 1/3 su pokrili zaradom.

Nemoj misliti na m2!

Belje ima veliku perspektivu u EU mozda uz Podravku najperspektivnija tvrtka

TA je već dao signal 2x u zadnjih mjesec dana i iznevjerio ali jednom će i upaliti.

jučer pred kraj dana je cijena dignuta sa sitnom lovom tako da TA ovdje ništa ne znači
previše je dionica AUDIO otpustio i one se slijevaju na burzu + deseci tisuća dionica koje su rasprodavane u padu od 70 kn na niže.
sad smo svi puni jeftinih dionica pa je jasno da ako netko pokuša dići cijenu da će ga zatrpati deseci tisuća dionica kupljenih ispod 60 kn
trebat će sačekati oporavak cijele ZSE pa će i Belje skočiti, do tada puno strpljenja

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

http://mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=BLJE-R-A

Ne vidim perspektivu: Finalizacija i slijedeće faze ne radi B. već PIK Vrbovec. B, samo sirovinska baza, tu nema novaca.
B.je prezaduženo,. više nego dvostruko u odnosu na bruto obrt. eto tako novi gubitaš.

Belje ima veliku perspektivu u EU mozda uz Podravku najperspektivnija tvrtka

Ma po čemu???
Nevjerovatan komentar!!!
Pozdrav

Sad razumijem koja je uloga nekih kolega na ovom forumu. Svojim nestrucnim, pesimisticnim komentarima i krajnje transparentnim nacinima manipulacije ostalih clanova ovog foruma zele jos vise potopiti ionako vec potonulu dionicu belja ne bi li usli sto jeftinije. Ne vidim drugi razlog zasto bi netko iz dana u dan sirio pesimizam i govorio kako belje nema perspektivu ako ne posjeduje dionice? Ako posjeduje, nije li mu u interesu da cijena bude cim visa?

New Report

Close