BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Po koliko su ovi kupovali kad prodaju po 52kn?

Dobili su besplatno od AUDIOa + dosta ljudi radi stop loss
[/quote]

A to što su dobili besplatno prodavat će i dionicu zatući na 20 kuna i njima opet dobro, opet zarada za ništa dobiješ 20 kuna.[emo_smijesak]
[/quote]

Nije to besplatno. Upravo je u tome problem. U takvom razmisljanju prodavaca.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Prodavači su zatukli dionicu sa 80 na 50 i nešto.
I Todi je srušena vrijednost firme, a to je bitno kada diže kredite kod banaka.

Prodavači su zatukli dionicu sa 80 na 50 i nešto.
I Todi je srušena vrijednost firme, a to je bitno kada diže kredite kod banaka.

zar nije gazda rekao da belje vrijedi 1 kn?? [emo_zloban]

A Agrokor dize kredite s obzirom na vrijednost dionica? [emo_zacudjen] [emo_smijesak]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Vedro nebo

Koliko se sijećam koristio je dionice od nekih svojih firmi kao garanciju za kredit, ispravi me ako griješim.

bas to, covjek vam je rekao koliko vrijedi belje, kada to kaze CEO Agrokora, ja ne kuzim do kuda ide vasa zabluda…

nema od belja kruha dok ne kupi od drzave sve sta je mislio, opet za 1 kn…

i dok ne napravi sve sta treba, znaci cca 3-5 godina

Vedro nebo

Koliko se sijećam koristio je dionice od nekih svojih firmi kao garanciju za kredit, ispravi me ako griješim.

A kreditor je vrijednost zaloga procijenio prema cijeni dionica na ZSE?

Vedro nebo

Bilo je aktualno da kada je bila obaveza o ponudi i preuzimanju, da će se napraviti procjena vrijednosti Belja kao firme, još čekamo ptocjenu vrijednosti Belja.

Bilo je aktualno. Al’ hocemo li mi to ugledati, pitanje je.

eto, poklopilo se dislociranje dionica audia za naknadu za oduzetu imovinu, hrvi i riješenje US od 8. i 9. 07. kojim se 15. od prosinca 2013. ukida članak 13. stavak 3. i članak 61. stavci 2. i 3. Zakona o preuzimanju dioničkih društava kojima se u potpunosti isključije agrokorova obveza za preuzimanje tako da uz hrvi, pritisak na vrijednost dionice vjerojatno vrše i dioničari koji su kupovali preuzimanja radi…

… evidentan pritisak traje već 100tinjak danan, dionica je preprodana, vrijednost zrokana 30tak%, prodavači su se uglavnom ispucali i iako je u blatu zse sve moguće, prije da će se trend okrenuti nego li nastaviti u ovome smijeru [emo_cool]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

ZAvršena je ta procijena i Agrokor zna podatke iz nje, medutim nisu ih javno objavili niti ce ih vjerojatno objaviti, nemaju obavezu ju objaviti

...

Hao ren

Što misliš kolika je procjena.

New Report

Close