Sada je kasno ja bih rekao jer je po mome u zastari ali moglo se trazit od suda da utvrdi obvezu jer obveza na nastaje temeljem Hanfinog rjesenja nego prema zakonu tako da bilo ili ne bilo Hanfinog rjesenja tuzit se moze odnosno sada je vec moglo.
@Hromax
na kraju članka piše da su šanse da mali dioničari dobiju tužbu protiv Agrokora velike. Da li ćemo i mi onda moći prodati dionice koji nismo predali tužbe. Koliko se sjećam, cifra je 338 kn. Čudi me da to ne utječe pozitivno na cijenu dionice. Ili će biti nagli rast kad se branitelji iskrcaju, do cca 300 kn?![emo_smijesak]
Po mom mišljenju,šanse da mali dioničari dobiju tužbu protiv Agrokora su vrlo male,gotovo nikakve.
Pozdrav
a šta sa onim skrbničkim erste koji su kupovali preko 65 kuna?takvi uvijek znaju nešto više od nas običnih ulagača
a šta sa onim skrbničkim erste koji su kupovali preko 65 kuna?takvi uvijek znaju nešto više od nas običnih ulagača
znaju bolje spiskat pare.
mislim da je i onaj rast na 119 kuna krenuo sa razina od 50+
mislim da je i onaj rast na 119 kuna krenuo sa razina od 50+
nije nego sa cca 70 kn…ali kakve to ima veze s čime? dobro znamo da je tad raslo samo zbog rješenja HANFE (koje je, ako se ne varam, kasnije palo), tako da se ta situacija više ne može ponoviti
a ovdje sad kao dodatni uteg imamo preko stotinu tisuća dionica podijeljenih braniteljima koji se kipaju na burzi
A šta je sa ovim fondom koji je kupio priličan broj tisuća komada u zadnjih mjesec dana? [emo_smijeh] Ili sa jednim velikim špekulantom koji je kupio skoro pa 10 tisuća komada ? Ili jednim drugim koji kupio isto tako preko 5 tisuća koamda? To zna, nitko ništa ne zna 🙂
Nitko od velikih nije prodavao, uglavnom se smanjuju pozicije pod skrbi kod banaka, a moguće je da ljudima pucaju margin krediti i slične stvari.
najbolje je kolega dalibor to objasnio,mi svi pricamo o nekim razlozima pada i rasta dionice a niko nezna stvarno stanje..pa i ja bih volio kupit dionicu belja po niskoj cijeni,jer svi mi znamo sta je belje i da belje nikad nece pasti na niske grane
Za BELJE je uvijek bio profitabilan ulaz na ovim razinama, možda koju kunu niže, nebitno. Tako će biti i sada
najbolje je kolega dalibor to objasnio,mi svi pricamo o nekim razlozima pada i rasta dionice a niko nezna stvarno stanje..pa i ja bih volio kupit dionicu belja po niskoj cijeni,jer svi mi znamo sta je belje i da belje nikad nece pasti na niske grane
Nevjerovatan zaključak!!!!!!!!!
Najprije konstatirate da ne znate “pravo stanje”,a zatim “svi mi znamo”????????
Tko to i što zna?????
“I belje nikada neće pasti na niske grane”????????Što to uopće znači???
Nevjerovatan zaključak “ni iz čega”!!!
Oprostite kolega,ali čini mi se da vi ne znate gotovo ništa o firmi u koju ulažete novac!!!