ne bi trebao biti loš izvještaj f3
Pa neka prodaju. Oni ionako zajednicki djeluju sa drzavom i Agrokorom pa dokle ide ,ide. A u 12. mjesec bi mogao biti game over.
Pa neka prodaju. Oni ionako zajednicki djeluju sa drzavom i Agrokorom pa dokle ide ,ide. A u 12. mjesec bi mogao biti game over.
Kako misliš to?misliš da bi mogli stati sa prodajom?
Jel itko na belju shvaća da ionako prezaduženo belje ne može opstati s jedva neto profitnom maržom od 1% na ovako konkurentnom tržištu. sad je ta marža negativna. vina iz eu će preplaviti tržište a belje nije cjenovno ni kvalitetno konkurentno. mi možemo pričati šta hoćemo o hr proizvodima, ali to jednostavno nije točno. niti su naši proizvodi kvalitetniji niti bolji niti jeftiniji. to je sve u našim ponosnim hrvatskim glavama, a onaj tko to ne vidi zabija tu glavu u pijesak. Uz to gubi novce kupnjom dionica belja i vupika. tko me slušao prije godinu dana je mogao nešto i uštedjeti
Ovdje profitiraju isključivo oni koji su dionice dobili mukte ili za jednu kunu. Neću ih imenovati, ali zna se dobro koji su. Mali dioničari – potop [emo_vrtimise]
nemojeta tao crno gledati,belje je gigant u koji se puno ulaze i mislsjenja sam da je ovo samo trenutna situacija na trzistu.ovo ocito nije vrijeme zarade na dionici belja ali je jako dobra kupnja po ovim i cak i malo visim cijenama za neko buduce vrijeme.zivi bili pa vidjeli…neko kaze mirovinu osigurava sa dionicama belja,ja opet kazem i prije [emo_namigusa]
game over u smislu da će do tada država razdijeliti sve dionice belja koje još ima? [emo_vrtimise]
40 kn buy …nema zaletavanja prije
Pa zar netko misli da Agrokoru dugoročno odgovara niska cijena Belja??? pa kada dođe vrijeme za prodaju prikazati će oni sve što belje ima, može imati a i nema, samo da se cijena digne.
Za razliku od sada kada im je očito u cilju prikazati da su gori od crkvenih miševa.