” Slovenski Finance sredinom rujna objavio je kako je vrlo moguće da je ugrožena prodaja Mercatora Agrokoru ”
lp
http://www.index.hr/vijesti/clanak/slovenci-potrpali-u-zatvor-lobiste-i-bankare-za-koje-se-sumnja-da-su-todoricu-pomagali-oko-mercatora-/703799.aspx
" Slovenski Finance sredinom rujna objavio je kako je vrlo moguće da je ugrožena prodaja Mercatora Agrokoru "
lp
“Slovenci potrplai u zatvor lobiste i bankare za koje se sumnja da su Todoriću pomagali oko Merkatora!”
… Trenutna cijena nema veze sa stvarnošću …
Trenutna cijena itekako ima veze sa stvarnoscu zbog toga sto je dionica taoc jednog tajkuna koji je za sada jako dobro umrezen.Namglasak je na ovome za sada.
ovo po 300 kom su bili zaista paketi dodijeljeni ratnim vojnim invalidima.čujem od nekih da su odmah prodali,poklopilo im se da im treba novaca u 9-om mjesecu valjda.
ljudi nemojte panicarit,ovo je trenutan pad dionice,sta je razlog mozemo samo nagadjati…mislim da je ovo sada odlicna kupnja ko ima municije za nju…ali sam misljenja da ovo nece dugo trajati jer nije belje stecajusa ili neka mala firma da bi bila na niskim granama,a s druge strane belje je dio koncerna agrokor i mislim da tu nema straha u buducnosti…
Trebat će dublje ruku u đep i tu i na Đuri. Mogli bi uskoro i troznamenkasti brojevi ako su se branitelji iskrcali.
Trebat će dublje ruku u đep i tu i na Đuri. Mogli bi uskoro i troznamenkasti brojevi ako su se branitelji iskrcali.
Đuro je već lijepo odskočio u par dana sa 56 na 66 kn, za Belje taj skok tek dolazi [emo_namigusa]
Evo 2 pokušaj. Cijena se vratila u bollinger, RSI ponovo dao signal, MACD samo što nije ukrižao. Zadnji puta se odbilo od EMA na 61. Sad bi ga mogli probiti jer je dosta niže na oko 59. Danas još ne pretpostavljam ali možda nije loše za ulaz. Zbog neradnog utorka možda se sve i malo rastegne.
Evo 2 pokušaj. Cijena se vratila u bollinger, RSI ponovo dao signal, MACD samo što nije ukrižao. Zadnji puta se odbilo od EMA na 61. Sad bi ga mogli probiti
Za probiti 60 kn treba skinuti melo više od 3000 komada, što nije neki iznos za prave igrače, pitanje je samo dokle će onda potegnuti jer nema više braniteljskih dionica koje tuku po kupnji tako da je otvoren put za rast. DDJH je u par dana potegao sa 56 na 66 kn, a BLJE bi moglo bar na 70 kn [emo_cool]