Ovo na “gledalici” za Belje ne izgleda nimalo dobro!!!!!!!!!!
Prodaja je velika,cijena sve niža!!!
Pozdrav
Sličnosti Belje-Ddjh? Iskrcava se audio ali s druge strane netko bjesomučno kupuje. Netko tko jaaako dobro zna da će dionice rasti. Što drugo nego se šlepati uz njega i kupovati. Ja sam ovih dana sve spiskao na dotične dionice(+ atpl).[emo_smijesak]
Ubiše nas našio!!!
Branitelji su dobro naoružani.Pucaju iz teške artiljerije i izgleda da imaju puno
municije.Pucaju i pogađaju sve niže.
Dokle!!!
Samo krv,znoj i suze.Ipak ima nade..valjda će potrošiti svu municiju.
ajmo odbijanac [emo_palacg]
A što sad sugerira graf 🙂 ? Vidi privitak – meni se čini još pada…
Ajmo to danas riješiti. Ja kupujem još 100 komada za bakinu penziju. Da se ne odugovlači još danima. A poslije će se branitelji slikati po tv -u da ih izbacuju iz kuće zbog neplaćanja kredita a dionica na burzi će biti 200-tinjak kn. Žalosna država.
Sličnosti Belje-Ddjh? Iskrcava se audio ali s druge strane netko bjesomučno kupuje. Netko tko jaaako dobro zna da će dionice rasti. Što drugo nego se šlepati uz njega i kupovati. Ja sam ovih dana sve spiskao na dotične dionice(+ atpl).[emo_smijesak]
I koliko ste već izgubili “para”?
Hvatati “padajuće noževe” nije baš pametno,po meni!
Pozdrav
Da se razumijemo. I ja sam branitelj. I nisam dobio nikakve dionice od firme a firma ih ima i kotiraju na burzi. I nikad ni neću dobiti ni to ni ništa drugo. To je ništa drugo do ulagivanja biračima. Pa dokle? Ništa dok nam ne dođu Kinezi na vlast. Jedva čekam.
Braniteljske dionice mogu tražiti branitelji HRVI ili obitelji poginulih u postotku invaliditeta pod uvjetom da nisu negdje dalje sudjelovali u “redovnoj” privatizaciji. Belje je jedna od dionica koja im se dodijeljuje ali to nisu tako velike količine. Radnici Belje (iskoristilo ih je to oko 70%) su mogli kupiti paket do 570 komada po cijeni od 30 kuna, ali to je bilo krajem 2010.
Ponavljam da ovo očito ne prodaju oni. Tko prodaje i ovako brutalno ruši cijenu ne znam, ali uvjeren sam da je kupnja mogla apsorbirati ove količine i po višljim cijenama.
Da se razumijemo i ja sam na kupnji
Ajde tko se želi iskrcati neka proda i adio, ima nalog od 5000 komada na kupnji na 53 kn [emo_smijeh]
Dobro se taj od 5000 komada sakrio. Treba zaustavit ovaj pad, sad su vec depresivni i oni koji su kupovali na 60kn
Blokada je tek na 50,82 kn tako da je njegovih 5000 komada na 53 kn sasvim korektna ponuda bez namjere da lažno pumpa bid.