BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Rast prodaje vina od 30%.[emo_palacg]

Tvrtka Belje, iz sastava koncerna Agrokor, 2013. godinu završit će s više od 1,6 milijardi kuna prihoda, kazao je danas predsjednik uprave te tvrtke Goran Pajnić.[/i]

Napominje kako je Agrokor u brojne projekte u Belju dosad investirao 2,3 milijarde kuna, a do kraja ove godine završit će investicije vrijedne oko 140 milijuna kuna.

Tako će se, među ostalim, otvoriti Mitrovac, najveća beljska farma kapaciteta 2.000 muznih krava, bioplinsko postrojenje od dva megavata i staklenik za hidroponsku proizvodnju grapolo rajčice od 4,5 hektara, koji bi s proizvodnjom trebao početi u siječnju.

Riječ je o najvećim ovogodišnjim investicijama u poljoprivredu u Hrvatskoj i regiji, tvrde u Agrokoru.”

[emo_smijesak][emo_palacg]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

"Tvrtka Belje, iz sastava koncerna Agrokor, 2013. godinu završit će s više od 1,6 milijardi kuna prihoda, kazao je danas predsjednik uprave te tvrtke Goran Pajnić.[/i]

Napominje kako je Agrokor u brojne projekte u Belju dosad investirao 2,3 milijarde kuna, a do kraja ove godine završit će investicije vrijedne oko 140 milijuna kuna.

Tako će se, među ostalim, otvoriti Mitrovac, najveća beljska farma kapaciteta 2.000 muznih krava, bioplinsko postrojenje od dva megavata i staklenik za hidroponsku proizvodnju grapolo rajčice od 4,5 hektara, koji bi s proizvodnjom trebao početi u siječnju.

Riječ je o najvećim ovogodišnjim investicijama u poljoprivredu u Hrvatskoj i regiji, tvrde u Agrokoru."

Pitanje za teoretičare zavjere na ovoj temi – bi li Todex dozvolio izlaženje s ovakvim informacijama u javnost da mu je želja jeftino preuzimanje ostatka vlasništva nad tvrtkom?

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Ne znam zbog čega se borite protiv činjenice da Marković prodaje. Ne znam koliko Vas je u zadnjih 2-3 mjeseca riskiralo koji put po 125 kuna da vidi što se događa van TOP10. Ja jesam jer mi Belje zauzima značajno mjesto u portfelju i velim Vam da je Marković rasprodao sve što je imao van TOP10. E sad da li je ovo samo prebacio na ime pa prodaje sa imena ja ne znam, a niti me iskreno ne zanima. Zaglavio je lik to je činjenica. Isto ko i mi 🙂

"Tvrtka Belje, iz sastava koncerna Agrokor, 2013. godinu završit će s više od 1,6 milijardi kuna prihoda, kazao je danas predsjednik uprave te tvrtke Goran Pajnić.[/i]

Riječ je o najvećim ovogodišnjim investicijama u poljoprivredu u Hrvatskoj i regiji, tvrde u Agrokoru."

Je,je,samo treba navesti i koliki su dugovi,zar ne???!!!
Da li društvo može(i kako)”servisirati” iste, je od presudne važnosti za budućnost tvrtke,zar ne???
Pozdrav

a csto se cudite za taj rast i investicije,pa u belje je ulozeno jako puno novaca da ta firma ne radi sa profitom.informacije su vec ovdje.pametnom dosta.

Interkpaital- markovic nenad prodaje i vupik i belje

RB Dionica Preth.
poz. Zad.
poz. Dioničar Promj. Rel.
promj. Vrijed.
promj. Br. dionica Zadnja
cijena Datum
zad. trg. Vrijed.
(mil.) %
dionica
1. BLJE-R-A 5. 5. INTERKAPITAL VRIJEDNOSNI PAPIRI D.O.O./MARKOVIĆ NENAD -6.000 -0,07% -0,36M 28.855 59,49 17.09.13 1,72 0,35%
2. VPIK-R-A 5. 6. INTERKAPITAL VRIJEDNOSNI PAPIRI D.O.O./MARKOVIĆ NENAD -2.000 -0,13% -0,23M 14.166 116,84 17.09.13 1,66 0,94%

@cbw
Smanjivanje broja dionica na određenoj poziciji ne znači da su te dionice prodane….

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Ne znam zbog čega se borite protiv činjenice da Marković prodaje. Ne znam koliko Vas je u zadnjih 2-3 mjeseca riskiralo koji put po 125 kuna da vidi što se događa van TOP10. Ja jesam jer mi Belje zauzima značajno mjesto u portfelju i velim Vam da je Marković rasprodao sve što je imao van TOP10. E sad da li je ovo samo prebacio na ime pa prodaje sa imena ja ne znam, a niti me iskreno ne zanima. Zaglavio je lik to je činjenica. Isto ko i mi 🙂

Kupiš CD p vidiš.
Iskusni ne moraju niti to.
Prebaciš veći dio dionica iz top 10 niže,da u miru možeš prodavati.
Jedino je pitanje hoce li prodavati sve ili samo dio.
Vidim da rasprodaje i Vupik.
Prije da ce sve.
Nažalost po dionicare Belja,ionako izmorene od svega sa Beljem.
Sada kupovati,iako je cijena nisko…mozda treba pricekati,to je velika kolicina,ocekujem još nizu cijenu.
Tu je i 40000 komada koliko je Audio nedavno otpustio braniteljima.
I to je na burzi ili ce tek doci na burzu.

F i g h t T h e P o w e r ! ! !

dali ovo pocinje kontra na najave Ljerke Puljic,vezano za ulaganje u belje i rad belja u buducnosti,tj hvatanje zadnjeg vlaka po ovako niskim cijenama [emo_namigusa]

Promjena u TOP 10 prošli tjedan:

5. INTERKAPITAL VRIJEDNOSNI PAPIRI D.O.O. / MARKOVIĆ NENA…; 28.855 kom; 0,35% (-6000 kom)

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Promjena u TOP 10 prošli tjedan:

5. INTERKAPITAL VRIJEDNOSNI PAPIRI D.O.O. / MARKOVIĆ NENA…; 28.855 kom; 0,35% (-6000 kom)

to je već 3 puta objavljeno na prethodnoj stranici,ali ako te veseli možeš još koji puta [emo_smijeh]

New Report

Close