“Tvrtka Belje, iz sastava koncerna Agrokor, 2013. godinu završit će s više od 1,6 milijardi kuna prihoda, kazao je danas predsjednik uprave te tvrtke Goran Pajnić.[/i]
Napominje kako je Agrokor u brojne projekte u Belju dosad investirao 2,3 milijarde kuna, a do kraja ove godine završit će investicije vrijedne oko 140 milijuna kuna.
Tako će se, među ostalim, otvoriti Mitrovac, najveća beljska farma kapaciteta 2.000 muznih krava, bioplinsko postrojenje od dva megavata i staklenik za hidroponsku proizvodnju grapolo rajčice od 4,5 hektara, koji bi s proizvodnjom trebao početi u siječnju.
Riječ je o najvećim ovogodišnjim investicijama u poljoprivredu u Hrvatskoj i regiji, tvrde u Agrokoru.”
[emo_smijesak][emo_palacg]
"Tvrtka Belje, iz sastava koncerna Agrokor, 2013. godinu završit će s više od 1,6 milijardi kuna prihoda, kazao je danas predsjednik uprave te tvrtke Goran Pajnić.[/i]
Napominje kako je Agrokor u brojne projekte u Belju dosad investirao 2,3 milijarde kuna, a do kraja ove godine završit će investicije vrijedne oko 140 milijuna kuna.
Tako će se, među ostalim, otvoriti Mitrovac, najveća beljska farma kapaciteta 2.000 muznih krava, bioplinsko postrojenje od dva megavata i staklenik za hidroponsku proizvodnju grapolo rajčice od 4,5 hektara, koji bi s proizvodnjom trebao početi u siječnju.
Riječ je o najvećim ovogodišnjim investicijama u poljoprivredu u Hrvatskoj i regiji, tvrde u Agrokoru."
Pitanje za teoretičare zavjere na ovoj temi – bi li Todex dozvolio izlaženje s ovakvim informacijama u javnost da mu je želja jeftino preuzimanje ostatka vlasništva nad tvrtkom?
Ne znam zbog čega se borite protiv činjenice da Marković prodaje. Ne znam koliko Vas je u zadnjih 2-3 mjeseca riskiralo koji put po 125 kuna da vidi što se događa van TOP10. Ja jesam jer mi Belje zauzima značajno mjesto u portfelju i velim Vam da je Marković rasprodao sve što je imao van TOP10. E sad da li je ovo samo prebacio na ime pa prodaje sa imena ja ne znam, a niti me iskreno ne zanima. Zaglavio je lik to je činjenica. Isto ko i mi 🙂
"Tvrtka Belje, iz sastava koncerna Agrokor, 2013. godinu završit će s više od 1,6 milijardi kuna prihoda, kazao je danas predsjednik uprave te tvrtke Goran Pajnić.[/i]
Riječ je o najvećim ovogodišnjim investicijama u poljoprivredu u Hrvatskoj i regiji, tvrde u Agrokoru."
Je,je,samo treba navesti i koliki su dugovi,zar ne???!!!
Da li društvo može(i kako)”servisirati” iste, je od presudne važnosti za budućnost tvrtke,zar ne???
Pozdrav
a csto se cudite za taj rast i investicije,pa u belje je ulozeno jako puno novaca da ta firma ne radi sa profitom.informacije su vec ovdje.pametnom dosta.
Interkpaital- markovic nenad prodaje i vupik i belje
RB Dionica Preth.
poz. Zad.
poz. Dioničar Promj. Rel.
promj. Vrijed.
promj. Br. dionica Zadnja
cijena Datum
zad. trg. Vrijed.
(mil.) %
dionica
1. BLJE-R-A 5. 5. INTERKAPITAL VRIJEDNOSNI PAPIRI D.O.O./MARKOVIĆ NENAD -6.000 -0,07% -0,36M 28.855 59,49 17.09.13 1,72 0,35%
2. VPIK-R-A 5. 6. INTERKAPITAL VRIJEDNOSNI PAPIRI D.O.O./MARKOVIĆ NENAD -2.000 -0,13% -0,23M 14.166 116,84 17.09.13 1,66 0,94%
@cbw
Smanjivanje broja dionica na određenoj poziciji ne znači da su te dionice prodane….
Ne znam zbog čega se borite protiv činjenice da Marković prodaje. Ne znam koliko Vas je u zadnjih 2-3 mjeseca riskiralo koji put po 125 kuna da vidi što se događa van TOP10. Ja jesam jer mi Belje zauzima značajno mjesto u portfelju i velim Vam da je Marković rasprodao sve što je imao van TOP10. E sad da li je ovo samo prebacio na ime pa prodaje sa imena ja ne znam, a niti me iskreno ne zanima. Zaglavio je lik to je činjenica. Isto ko i mi 🙂
Kupiš CD p vidiš.
Iskusni ne moraju niti to.
Prebaciš veći dio dionica iz top 10 niže,da u miru možeš prodavati.
Jedino je pitanje hoce li prodavati sve ili samo dio.
Vidim da rasprodaje i Vupik.
Prije da ce sve.
Nažalost po dionicare Belja,ionako izmorene od svega sa Beljem.
Sada kupovati,iako je cijena nisko…mozda treba pricekati,to je velika kolicina,ocekujem još nizu cijenu.
Tu je i 40000 komada koliko je Audio nedavno otpustio braniteljima.
I to je na burzi ili ce tek doci na burzu.
dali ovo pocinje kontra na najave Ljerke Puljic,vezano za ulaganje u belje i rad belja u buducnosti,tj hvatanje zadnjeg vlaka po ovako niskim cijenama [emo_namigusa]
Promjena u TOP 10 prošli tjedan:
5. INTERKAPITAL VRIJEDNOSNI PAPIRI D.O.O. / MARKOVIĆ NENA…; 28.855 kom; 0,35% (-6000 kom)
Promjena u TOP 10 prošli tjedan:
5. INTERKAPITAL VRIJEDNOSNI PAPIRI D.O.O. / MARKOVIĆ NENA…; 28.855 kom; 0,35% (-6000 kom)
to je već 3 puta objavljeno na prethodnoj stranici,ali ako te veseli možeš još koji puta [emo_smijeh]