BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bi li već bilo vrijeme da se vratimo na razine iznad 60 kn pa jedan blitzkrieg prema 70 kn? [emo_namigusa]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Ajm[emo_ooooo]… [emo_palacg]

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Jel to stalo ovo bezumlje na Belju
napokon…

Bi li već bilo vrijeme da se vratimo na razine iznad 60 kn pa jedan blitzkrieg prema 70 kn? [emo_namigusa]

Prva etapa odrađena, uskoro juriš na kotu 70? [emo_namigusa]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

belje jos 10 g. neće iskazivati dobit…pusa

No pain no Game

sjećam se priče o 100 milijuna kuna dobiti 2006. godine koje je plasirala Uprava Belja preko novina

Ovdje je teška manipulacija na djelu. Netko je počeo dizati cijenu, navukao je kupnju iznad 60, i onda u jednom trenutku sve je sasuo po bidu. Nevjerojatno… ali naravno, u našem je društvu (a lijepo je uočljivo na zse-u) glavna tekovina demokracije dovođenje u zabludu i obmanjivanje na sto i jedan način [emo_palacg]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Ovdje je teška manipulacija na djelu. Netko je počeo dizati cijenu, navukao je kupnju iznad 60, i onda u jednom trenutku sve je sasuo po bidu. Nevjerojatno… ali naravno, u našem je društvu (a lijepo je uočljivo na zse-u) glavna tekovina demokracije dovođenje u zabludu i obmanjivanje na sto i jedan način [emo_palacg]

Kupljeno je 6000 komada, a prosipano 3000…

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Ovdje je teška manipulacija na djelu. Netko je počeo dizati cijenu, navukao je kupnju iznad 60, i onda u jednom trenutku sve je sasuo po bidu.

smiješno, cijena je mjesec dana na 59-60 kn i sad je kao netko dizao cijenu na 60 kn da zaradi 1 kn po dionici??? [emo_smijeh]

Marković Vam je i ovdje kao i na VPIKu i ADPLu izlazio zadnjih tjedana ko slon u staklarni. Ovo danas je isto njegov rukopis. Evo vidi se sad i na SKDDu da je počeo prodavati svoje dionice i sa skrbničkog računa. Sa računa koji je bio na ime i prezime koji nije bio u TOP10 je rasprodao zadnjih mjesec dana koliko pratim.
Popušio je lijepih 40tak kuna po dionici. A pričalo se da mu je to Belje trebalo osigurati pemziju 🙂

Marković Vam je i ovdje kao i na VPIKu i ADPLu izlazio zadnjih tjedana ko slon u staklarni. Ovo danas je isto njegov rukopis. Evo vidi se sad i na SKDDu da je počeo prodavati svoje dionice i sa skrbničkog računa. Sa računa koji je bio na ime i prezime koji nije bio u TOP10 je rasprodao zadnjih mjesec dana koliko pratim.
Popušio je lijepih 40tak kuna po dionici. A pričalo se da mu je to Belje trebalo osigurati pemziju 🙂

samo neka prodaje, kupaca po 60 kn ne fali [emo_namigusa]

…Popušio je lijepih 40tak kuna po dionici. A pričalo se da mu je to Belje trebalo osigurati pemziju 🙂

Prosjek na belju mu je ako se ne varam bio 110. On je jako visoko ulazio unutra.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

New Report

Close