BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nekome pod skrbnickim erste, je interesantna dionica belja,pomalo dokupljuje koliko god branitelji mogu prodati.tako je i vupik bio na oko 50 kn pa je dignut na preko 100 kn.inace audio dijeli i dionice belja i vupika braniteljima,zato imamo ovaj pad cijene sad

zašto i mi ne bi kupovali na cijeni po kojoj je Ivica sve do sada kupio ?

Tek na oko 40 kuna čekam dionice od branitelja i nije nimalo nemoguće da me poklope samo biti strpljiv.

jel to onda tvoj nalog na 40kn u u iznosu 0?

[emo_smijeh]

nekome pod skrbnickim erste, je interesantna dionica belja,pomalo dokupljuje koliko god branitelji mogu prodati.tako je i vupik bio na oko 50 kn pa je dignut na preko 100 kn.inace audio dijeli i dionice belja i vupika braniteljima,zato imamo ovaj pad cijene sad

Nemamo pad cijene, već korekciju [emo_namigusa]. Ovo je lukavo spuštanje cijene da se ne plati skupo. Nisi ni ti mlad ulagatelj gledajući datum registracije [emo_zacudjen]

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Jednog dana će prodavač stat, a svi će i dalje čekat na zamišljenim razinama….

…i tak se je spremam kupiti po 58, kad ono pobježe na 60 😛

kak su znali!?

kak su znali!?

prodala ekipa ADPL pa odmah uletila ovamo…ali načekat će se do pravog rasta, svi smo puni BELJA, ali velikih podizača nema na vidiku [emo_namigusa]

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

mislim da bi se belje trebalo izjednacit sa vupikom,a realno po vrijednosti imovine vrijedi i vise.pogotovo kad se realizira ova prica sa mercatorom.inace belje je jedna od dionica koja nije odradila rast poput nekih dionica.

mislim da bi se belje trebalo izjednacit sa vupikom,a realno po vrijednosti imovine vrijedi i vise.pogotovo kad se realizira ova prica sa mercatorom.inace belje je jedna od dionica koja nije odradila rast poput nekih dionica.

Što to znači izjednačiti se sa vupikom? Kaj nije vupik na 30% vrijednosti?
To bi značilo vupik na cca 111 kn = belje na 37 kn, ili kaj?
Niš ne razmem…

kak su znali!?

evo vraća se prema 58, sad ćeš biti sretan [emo_smijeh]

Jednog dana će prodavač stat, a svi će i dalje čekat na zamišljenim razinama….

Tako je. Sve je ovo virtualna igra u kojoj neki ostvarjuju profit, a većina ih gubi…

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

New Report

Close