BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dalekovod ili Dioki su bili puno ozbiljnije firme od Belja.
Sve ok, odoh, da ne smetam. Potražit ću sam, tko ih i po koliko kamatari.

Nemoj misliti na m2!

zadnja linija obrane ovdje, ispod je rupa do 40 kn
nije nagovor na k/p

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Belje dobilo novi Nadzorni odbor

http://www.youtube.com/watch?v=6mOe33kvf44

Redovna glavna skupština Belja je na svojoj sjednici 29. kolovoza izabrala novi Nadzorni odbor, priopćeno je danas na Zagrebačkoj burzi.

U Nadzorni odbor izabrani su Ivica Todorić, Darko Knez, Tomislav Lučić i Ivica Buconjić. Kao predstavnik radnika u Nadzorni odbor je imenovan Armando Bičak, stoji u obavijesti.

Rashodi su mogućnost da bolje posluješ, ako ih dobro iskoristiš. Kupnja Merkatora i slijedeća vijest

Veliki posao Agrokora i Meksikanaca u Makarskoj

treba dobro utjecat na poslovanje Belja.

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Treba sve prodati i drugima dati priliku da zarade.

Vindija je kopirala abc namaz od belja, a koliko sam imao prilike vidjeti po centrima i cijenom su povoljniji… jos jedan udarac za belje…

I kinezi kopirali BMW i Mercedes, isto cjenovno jeftiniji.. ali ne prolaze testove sigurnosti.. također udarac, samo za koga[emo_smijesak]

Poštovani Lopino i Daliborop,

Fascinantno je da Belje ne objavljuje tko je preuzeo potraživanje, ukoliko to nije samo još jedna računovodstvena alkemija, da se umanji vrijednost Belja.

To ne zanima niti Zagrebačku burzu, niti državu, koja ima udjel u Belju, nego će negdje osvanuti napis, kada već bude daleko prekasno za bilo što.

Slično kao i 2011. kada su tek nakon katastrofalnog godišnjeg izvješća objavili da su ranije u 2010. uzeli onih prvih 1,5 milijarde po 9#. Nitko normalan nebi kupio dionicu po ondašnjoj cieni, da je ta informacija bila objavljena na vrijeme.

A jadni Toda onda priča o tome da su mu brokeri napuhali cijenu.

Isto tako na ovom Forumu malo koga zanima što će biti sa zaduženjem i servisiranjem duga, nego pišu o sirnom namazu. Doduše, mooguće da je sirni namaz jedino što će ostati malim dioničarima Belja, kada prva rata duga dođe na naplatu.

Pozdrav, do bolje budućnosti.

Vindija je kopirala abc namaz od belja, a koliko sam imao prilike vidjeti po centrima i cijenom su povoljniji… jos jedan udarac za belje…

Da, mogu je prodavat na placu uz fiskalnu blagajnu.

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Poštovani Lopino i Daliborop,

Fascinantno je da Belje ne objavljuje tko je preuzeo potraživanje, ukoliko to nije samo još jedna računovodstvena alkemija, da se umanji vrijednost Belja.

To ne zanima niti Zagrebačku burzu, niti državu, koja ima udjel u Belju, nego će negdje osvanuti napis, kada već bude daleko prekasno za bilo što.

Slično kao i 2011. kada su tek nakon katastrofalnog godišnjeg izvješća objavili da su ranije u 2010. uzeli onih prvih 1,5 milijarde po 9#. Nitko normalan nebi kupio dionicu po ondašnjoj cieni, da je ta informacija bila objavljena na vrijeme.

A jadni Toda onda priča o tome da su mu brokeri napuhali cijenu.

Isto tako na ovom Forumu malo koga zanima što će biti sa zaduženjem i servisiranjem duga, nego pišu o sirnom namazu. Doduše, mooguće da je sirni namaz jedino što će ostati malim dioničarima Belja, kada prva rata duga dođe na naplatu.

Pozdrav, do bolje budućnosti.

Dug prodaš trećoj osobi.
Treća osoba pokrene predstećajnu.
Tu se dogovori zamjena duga za dionice koje ce se stvoriti u dokapitalizaciji.
Kupiš treću osobu (za 1 kn) ako već nije tvoja.
Zbrojiš dionice, shvatiš da ih je dosta za sqeez.
Isplatiš male sa 1kn po dionici jer nakon zamjene duga i izdavanja novih one toliko vrijede …

I onda sam se probudil sav u znoju pa neznam kak prića završava.

Da, ni jednu instituciju u državi očito ne zanima gdje je nestao dug samo je pitanje kad i kod koga će se taj dug pojaviti s zahtjevom za naplatu.

glupost, time bi drastično pao kredibilitet cijelog Agrokora i Todorića u očima velikih kreditora, a tako nešto najmanje mu treba sad kad preuzima Mercator….

Što su poslovi mutniji to je velikim kreditorima kredibilitet nebitniji.
Veliki kreditori namjerno financiraju rizične i mutne firme koje imaju dovoljno zanimljivo i naplativo zaleđe.

Nije bolest sve što boli

Dug prodaš trećoj osobi.
Treća osoba pokrene predstećajnu.
Tu se dogovori zamjena duga za dionice koje ce se stvoriti u dokapitalizaciji.
Kupiš treću osobu (za 1 kn) ako već nije tvoja.
Zbrojiš dionice, shvatiš da ih je dosta za sqeez.
Isplatiš male sa 1kn po dionici jer nakon zamjene duga i izdavanja novih one toliko vrijede …

I onda sam se probudil sav u znoju pa neznam kak prića završava.

Ista priča na LANT-R-A (Lantea) zadnjih par godina…
Radnici (moja majka među njima) plaćaju dionice mjesečno 120kn i nakon 15 godina squezzeout po 1,50 od strane Tekstilprometa tj. za 119 dionica je dobila 179kn.

Ali pokrenula se tužba tako da ipak ne znam kako priča završava 🙂

New Report

Close