BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

lijep volumen, odbijanac se sprema

U pravu si odbijenac na 50 i niže kuna.[emo_palacd]

Cijena dionice unazad godinu dana ponaša se kao da će BELJAra u stečaj….

Nevjerojatno….

[emo_cool]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Cijena dionice unazad godinu dana ponaša se kao da će BELJAra u stečaj….

Nevjerojatno….

[emo_cool]

Todine kućne čarolije [emo_beztona]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Ovaj puta pad nije imao veze s Todom nego s AUDIO-om koji je braniteljima otpustio poveću količinu dionica koje su onda rasprodavali na burzi, no ta prodaja sve je slabija i izgleda da bi cijena mogla nazad prema 70 kn.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Ovaj puta pad nije imao veze s Todom nego s AUDIO-om koji je braniteljima otpustio poveću količinu dionica koje su onda rasprodavali na burzi, no ta prodaja sve je slabija i izgleda da bi cijena mogla nazad prema 70 kn.
[/quote]

Nikad ne isključuj gazdu iz ovakvih događanja.

Nije bolest sve što boli

@Bob1391 🙂

Upravo sam se uključio u kupnju i punim svoj portfelj Beljem. Todex će se uključiti prije ili kasnije, a onda zna se što slijedi.

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Da, slijedi Konzum…

Upravo sam se uključio u kupnju i punim svoj portfelj Beljem. Todex će se uključiti prije ili kasnije, a onda zna se što slijedi.

Nisi mogao pričekati još samo jedan hebeni dan da ja završim s kupnjom, baš si danas morao krenuti [emo_ljut][emo_ljut][emo_ljut][emo_ljut]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Netko suptilno skuplja belje…?

A BALVANA!!! :) :) :)

Netko suptilno skuplja belje…?

kupuju suptilno kao slonovi u staklarni [emo_smijeh]

Brijem da ovdje nije prilika za ulaz u skorije vrijeme, dok AUDIO ne podijeli glavninu planiranog. Prema zadnjim podacima, u pet trgovinskih dana skratili su poziciju za nemalih 38513 komada te imaju još 428.550 komada (podatak od 27.08.2013.). Posljedica toga je brutalna rasprodaja uz značajan pad cijene što je ishod koji Todi najviše odgovara. Moglo bi se reći da se stvari odvijaju po principu udruženog djelovanja, prema kojemu su dobitnici država i Toda, a gubitnici mali dioničari – ulagači. Tipično za hrvatsko tržište kapitala [emo_palacd]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Po cemu je g lupa drzava dobitnik?? Sto rasprodaje po 60 umjesto po 336.Stvarno ovoj drzavi je sve dobro. Ona je uvijek dobitnik i kad podilazi jednom tajkunu i kad gubi milijune kuna uvijek je dobitnik.Ova drzava je kao Hajduk.
I kad BDP pada 0,7%, i kad svi kopaju po kontejnerima i kad smo 150ti na listi konkurentnosti uvijek dobitnici. Kakav mentalitet pa to je cudo.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

New Report

Close