Bjelovarac i Karlos – jedan otvorio nick 20.08.13 a drugi 25.08.13 i od tada po cijele dane pljuju besmisleno po Belju. Dečki prozirni ste da je to sramota.
Dečki? Ja bih prije rekao dečko…
Kada je prije tjedan-dva-tri bila 65 kn rekao sam da je to dobra prilika i da više nema puno prostora za pad, a prostora za rast svakako ima.
Od tada je još potonula na oko 62 kn.
Ja i dalje stojim kod svoje tvrdnje – živi bili pa vidjeli – s tim da dajem rok do kraja siječnja 2014. da dođe do 70,00kn ili više.
PS
Koliko vidim, u pregledu dobiti/gubitka mi stoji BLJE-R-A – ROI% 40,05
ljudska psiha je zakon, omogućava nama pojedincima da zaradimo 🙂 ljudi su tako nestrpljivi i to treba iskoristit muahahahaahja 😛
isto tako i belje ode u london ili new york pa vi sad vidite čemu ovo silovanje dionice sve to znaju veliki i sad udripo malim da se što više otme od plašljivih malih dioničara
evo dokaza kako je ZSE u službi ratnog profitera
Al se zadnjih dana rasprodaje Belje, imam feeling zbog uskakanja u Ingru…
Po meni je sad Belje dosta solidna prilika za ulaz, iako moguće da ode još 1-2 kune niže, ali na manjim količinama
je li Belje u zadnjih par dana objavilo neku katastrofu u poslovanju ili?????
neko se opasno igra sa ovom dionicom već mjesecima. ako je fond branitelja onda razumijem…. to je daj što daš…. ali ako je nešto drugo to bi već mogla biti manipulacija
mislim da je to fond branitelja u pitanju i da se rasprodaje daj sto das..ista stvar je bila prije par godina kad su radnici belja dobijali pakete dionica po 30 kn,tada je dionica takodjer pala na cca 55 kn dok nije prodao ko je mislio,nakon toga se opet digla na 70-80 kn,a ne zaboravimo da je danas jos mercator u igri i siguran sam ozbiljniji rad same firme….nije nagovor na prodaju ili kupnju.
Jača kupnja na 60 kn, izgleda da bi uskoro mogao odbijanac. Ne znam što uopće Belje radi ispod 70 kn?? [emo_namigusa]
lijep volumen, odbijanac se sprema