evo nas opet na 310. bid jaca, prodaje nema, cini mi se da se nesto sprema [smiley1]
lijepo sam vam jucer rekao da ce danas ponovno rasti. ocisto se prodaja jucer potrosila, a ono na kraju je bilo stvarno prozirno. valjda su sa zadnjim snagama lupili po bidu kako bi cijena pala.
cak su i na TO-ONE komentirali da se Belje nije uspjelo odrzati iznat 300. svasta. a prosjecna je bila jucer 306. danas je vec za jednu kunu visa
Možda se Jurica Pevec želio ukrcati, hi,hi,hi[smiley1]
Radoznalac: ” Nego kolega, da li Vi imate ekskluzivno pravo na savjete Vašeg vrača ili bi on bio voljan, jelte, pružiti informacije i drugima? ” Potrebno javiti broj telefona za dolazak na listu,hi,hi
a gdje su nestali dimni signali ?!?!
a gdje su nestali dimni signali ?!?!
Pa bili su neki dan iz Jagodnjaka, što bi vi da ja svaki put zovem vrača, da pali suhu travu i drač po Baranji, hi,hi,hi
Kad se očekuje izvješće ?
Kad se očekuje izvješće ?
30.03.
do tada će svega još biti (pozitivnog).
a evo i grafa za Belje .pa molim vaše komentare ,po meni izgleda dobro.
Prema mojim kriterijima čisti buy. Booliner već drugi put i kratko vrijeme probijen na gore što pokazuje da su bikovi sve nervozniji a prodaja sve slabija. RSI opet ulazi u overbought područje. MACD prema očekivanjima nastalja rasti i pokazuje buy.
Kolega quark kako BRA analiza reagira na eventualne organske poremečaje ( npr. eventualno loše izvješće ) ?
Da li je i to uključeno na raznim bolingerima , krivuljama kružnicama i slićnim crtačim objektima??
Lose izvjesce je dodatni by signal..
Dobra firma sa losim trenutnim izvjecem…savrseno!
Lose izvjesce je dodatni by signal.. Dobra firma sa losim trenutnim izvjecem…savrseno!
Čak bih se i složio uz malu ispravku:
Perspektivna firma sa lošim izvješćem….savršeno!
Jer što nam znaći ako je tvrtka dobra, a nema baš neku perspektivu ( TDR ) ?
Promjene u TOPu. Izgleda da ne podebljava samo Ilirika.