BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgleda da izlazi netko veći van?

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

ovaj kriminal ulazi u sveru naučne fantastike

ova dionica je koma, svaki dan iskipaju se tisuće komada, pa dokle više, odakle ih vade!??! [emo_mrgud]

Kakvo brutalno iskrcavanje po Belju [emo_bijesan]
tebe impresioniraju iskrcavanja ? od teme do teme potraga za iskrcavanjima

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

@zmajki
pa lik je lupio po bidu s 500H nalogom na 65 kn, iskrcao je oko 2500 komada, a potom je nalog podigao malo više, imaš ga i sad na prodaji. Što je to po tebi, ako ne iskrcavanje?!?

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

pa lik je lupio po bidu s 500H nalogom na 65 kn, iskrcao je oko 2500 komada, a potom je nalog podigao malo više, imaš ga i sad na prodaji. Što je to po tebi, ako ne iskrcavanje?!?

Ja to zovem jako bedastim nacinom za izlazak iz dionice…TO je kao da na sajmu automobila hodas okolo s megafonom i vices “hitno mi treba novac i zato prodajem automobil”, sigurno ce ti ljudi dati dobru cijenu za taj auto kad znaju da pod svaku silu zelis prodati..sigurno.. 🙂

...

Ah koga briga tko je taj amater 🙂 valjda mu treba lova za DIOK, cujem da je tamo neka graja poslijednjih dana.
Ja bih, radije volio znati tko je ovaj novi u T10?

Stalna na tom svijetu samo mijena jest

Roroxnet
I ovdje si došao kukati kako raste Dioki. Od toga nema koristi. Da nisi trošio vrijeme na pisanje nebuloza i da si kupovao sada bi bila druga priča.

@koc
Ne znam sjecate li se mojih postova, tamo je stajalo da imam dioki. Buduci da sam jos u prosli petak izasao sa lijepim profitom, nemam razloga kukati 🙂

Stalna na tom svijetu samo mijena jest

Decki moji,

Dok god Toda profit Belja izvlači kroz povezane podzetnike, Linić to tolerira, a drzava daje subvencije za Belje, nema iskazanog profita a time niti rasta dionice.

Pa tko bi mu dao poticaj, ako firma posluje s profitom?

Do bolje prilike, lijep pozdrav…

@zmajki

to vidimo i bez tebe ,kao i na ostalim tickerima..

jos malo pa buy belje [emo_ooooo]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Ovdje je vidim veselo rasprodaja traje i dalje.
Nije nagovor na kupovinu ili prodaju.

New Report

Close