@HaoRen
ako je po vama sve ok… onda vam valjda nije potrebno da se možebitno brinete i sl. …
Da li je itko radio usporedbu Vupik – Belje?
Po ovim cijenama mislim da bi Belje moglo biti itekakav pobjednik(po nekim statistikama).
Kako će netko tko je bankrotirao izgubivši sve na burzi, davati savjete drugima o investiranju?
Pa tko će vjerovati takvome?
slazem se
Po ovim cijenama mislim da bi Belje moglo biti itekakav pobjednik(po nekim statistikama).
Belje može biti pobjednik, ali za pobjedu nije dovoljna samo statistika.
Kojim statistikama?
Pa covjek je brizan i brine na svim dionicama.Ne poput nas koji nemamo ni duse ni osjecaja.
Kako će netko tko je bankrotirao izgubivši sve na burzi, davati savjete drugima o investiranju?
Pa tko će vjerovati takvome?
Ajde… Prosvjetlite nas… pa nam javno, ako ste u stanju i mogućnosti kažite na koga se odnosi vaš gornji izričiti navod … mislim, kako bi se istog za sada nama nepoznatog, a po vašoj tvrdnji i preporuci izgledno vama poznat … svi mi ostali čuvali od loših investicija… ili ste htjeli nešto drugo reći, pa ste se samo možda nesmotreno i ne namjerno krivo ili sl. izrazili…?
[emo_ooooo][emo_zacudjen]
Kakvo brutalno iskrcavanje po Belju [emo_bijesan]