BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

lajbinjo, ti radis za agrokor?

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

Ništa od ovih agro mastodonata u smislu dionice na burzi biti neće, Todorić će to delistirati i postojeće dioničare isplatiti za siću..Nikakvih "uzleta" prema +1xx razinama neće biti..nažalost

A ti si baš danas otvorio novi nick samo da nam priopćiš tu budućnost koju si vidio u čarobnoj kugli?!?!
Ajde, misiju si obavio i možeš se vratiti u brlog [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Ništa od ovih agro mastodonata u smislu dionice na burzi biti neće, Todorić će to delistirati i postojeće dioničare isplatiti za siću..Nikakvih "uzleta" prema +1xx razinama neće biti..nažalost

A ti si baš danas otvorio novi nick samo da nam priopćiš tu budućnost koju si vidio u čarobnoj kugli?!?!
Ajde, misiju si obavio i možeš se vratiti u brlog [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
[/quote]

Zar ovdje vlada jednoumlje? Meni je super ovaj tvoj paternalistički pristup investiranju..[emo_smijeh]

lajbinjo, ti radis za agrokor?

..ne više..

vjerojatno zato jer si odavao gazdine tajne po forumima 🙂 pa ti se zahvalio na suradnji

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

ako nešto (uz turizam) ima perspektivu u RH onda je to prehrambeni sektor, a Belje ima odlične i poznate proizvode uz osiguranu distribuciju kroz najjači trgovački lanac Konzum, a uskoro i kroz Mercator u Sloveniji, crnoj gori i srbiji. tko to ne vidi, nije svjestan kolika je perspektiva ove dionice i koliko je ova cijena niska i spremna za jedan pravi rast

HRVATSKA I EU POLJOPRIVREDA
Bilić: Europska unija neće biti naše već ćemo mi biti njezino tržište
http://www.glas-slavonije.hr/203412/7/Bilic-Europska-unija-nece-biti-nase-vec-cemo-mi-biti-njezino-trziste [glas-slavonije.hr]

Od poljoprivrednih tvrtki najveći prihod ima Belje (340,17 milijuna kuna) a usto bilježi i dobit od 1,35 milijuna kuna.

da li je netko sposobn izračunati cijenu dionice u nekim gabaritima ako mu se pripoji Vupik?

Od poljoprivrednih tvrtki najveći prihod ima Belje (340,17 milijuna kuna) a usto bilježi i dobit od 1,35 milijuna kuna.

za period od 01.01.2013 do 30.06.2013 imali su dobit od 259.314 Kn
ili fantastičnih 0,03 KN po dionici…
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=BLJE-R-A

negdje na nominalu otprilike po izracunu

za period od 01.01.2013 do 30.06.2013 imali su dobit od 259.314 Kn
ili fantastičnih 0,03 KN po dionici…
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=BLJE-R-A

[/quote]

Nitko ozbiljan već dugo ne koristi dobit kao jedini pokazatelj. EBITDA daje puno jasniju sliku. Jedini problem kod poljoprivrednih poduzeća je procjena zaliha nedovršene proizvodnje!

New Report

Close