ako linic ima petlje neka posalje reviziju u agrokor zbog izjava g todorica o vrijednosti belja, umjesto da proganja kumice za 3 lista salate.
ne kaze se uzalud da na sirotinji i zec silji ku..c
Bio je sinoć na HRT-u i priznao da su češljali velike tvrtke, među njima i K.
Rekao je da su našli svakojakih nepravilnosti ali da neće zatvoriti niti jedan.
Novinarka ga ispreskakala zašto nije zatvorio kao i neke ugostiteljske lokale ako se radi o istim prekršajima?
On hladno, velike nećemo zatvarati!
Čovjek javno priznao pred kamerama.
Ali kasnije će on to dematirati kako nije takvo što rekao i da su zakoni za sve jednaki a snimka da je montaža. [emo_smijeh]
Uostalom, novinarka mu pustila izjavu Milanovića(o autocestama) koja je pobila Linićevo:”On to nikada nije izjavio”, pa nikome ništa.
Kako bi Malnar rekao: “Ajmo dalje s montažom!”
Danima se više ne prosipa po bidu, osim neke siće koju kupnja odmah proguta. Izgleda da je AUDIO doista gotov s onom raspodjelom dionica i da se od te količine na ovim razinama prodalo što se namjeravalo.
Za sakupljanje dodatnih količina trebat će podići ljestvicu na 75-80 kn. [emo_smijesak]
Nema straha dionicar sam i zanima me…takoder mislim da bi to bio dobar potez i priprema za prodaju nekome u EU
Sad kad je Belje počelo pozitivno poslovati, želite mu prikrpit gubitaša.
Jel nije dosta bilo izvlačenja na uštrb Belja?
Kao najviši dioničar usprotivit ću se tome, ako toga i bude.
misljenja sam da rast sljedi,ko udje usao je,mozda ovako vise ne bude kasnije..to je sve mozda i nije nagovor na kupnju ili prodaju…
Pa prije bi moglo biti razdvajanje, ali Agrokora. Na proizvodni i prodajni dio.
Sad kad je Belje počelo pozitivno poslovati, želite mu prikrpit gubitaša.
Jel nije dosta bilo izvlačenja na uštrb Belja?
Kao najviši dioničar usprotivit ću se tome, ako toga i bude.
kolega koliko ste visoki?
Nema straha dionicar sam i zanima me…takoder mislim da bi to bio dobar potez i priprema za prodaju nekome u EU
i ja se slažem sa spajanjem, gigant belje+vpik bit će jak regionalni igrač [emo_palacg]