BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Rezultat obračunskog razdoblja iznosi 3 .552.142 kn.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

ako linic ima petlje neka posalje reviziju u agrokor zbog izjava g todorica o vrijednosti belja, umjesto da proganja kumice za 3 lista salate.
ne kaze se uzalud da na sirotinji i zec silji ku..c

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

Bio je sinoć na HRT-u i priznao da su češljali velike tvrtke, među njima i K.
Rekao je da su našli svakojakih nepravilnosti ali da neće zatvoriti niti jedan.
Novinarka ga ispreskakala zašto nije zatvorio kao i neke ugostiteljske lokale ako se radi o istim prekršajima?

On hladno, velike nećemo zatvarati!

Čovjek javno priznao pred kamerama.

Ali kasnije će on to dematirati kako nije takvo što rekao i da su zakoni za sve jednaki a snimka da je montaža. [emo_smijeh]

Uostalom, novinarka mu pustila izjavu Milanovića(o autocestama) koja je pobila Linićevo:”On to nikada nije izjavio”, pa nikome ništa.

Kako bi Malnar rekao: “Ajmo dalje s montažom!”

Danima se više ne prosipa po bidu, osim neke siće koju kupnja odmah proguta. Izgleda da je AUDIO doista gotov s onom raspodjelom dionica i da se od te količine na ovim razinama prodalo što se namjeravalo.
Za sakupljanje dodatnih količina trebat će podići ljestvicu na 75-80 kn. [emo_smijesak]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

jedna uprava

Nema straha dionicar sam i zanima me…takoder mislim da bi to bio dobar potez i priprema za prodaju nekome u EU

...

Sad kad je Belje počelo pozitivno poslovati, želite mu prikrpit gubitaša.

Jel nije dosta bilo izvlačenja na uštrb Belja?

Kao najviši dioničar usprotivit ću se tome, ako toga i bude.

misljenja sam da rast sljedi,ko udje usao je,mozda ovako vise ne bude kasnije..to je sve mozda i nije nagovor na kupnju ili prodaju…

Pa prije bi moglo biti razdvajanje, ali Agrokora. Na proizvodni i prodajni dio.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Sad kad je Belje počelo pozitivno poslovati, želite mu prikrpit gubitaša.

Jel nije dosta bilo izvlačenja na uštrb Belja?

Kao najviši dioničar usprotivit ću se tome, ako toga i bude.

kolega koliko ste visoki?

who dares, wins

Nema straha dionicar sam i zanima me…takoder mislim da bi to bio dobar potez i priprema za prodaju nekome u EU

i ja se slažem sa spajanjem, gigant belje+vpik bit će jak regionalni igrač [emo_palacg]

Ništa od ovih agro mastodonata u smislu dionice na burzi biti neće, Todorić će to delistirati i postojeće dioničare isplatiti za siću..Nikakvih “uzleta” prema +1xx razinama neće biti..nažalost

New Report

Close