S Beljem se kupuju velika očekivanja. I na 100 i na 200 i na 300 kn, a biti će i na 400, itd.
Belje nikad nije imalo financijsko izvješće s čvrstim pokazateljima koji bi opravdali cijenu. Ovo izvješće bi moglo biti prvo na kojem će se moći očitati veliki posao koji se radi na modernizaciji tvrtke i unaprijeđenju poslovanja. Svatko tko se malo potrudio mogao je to saznati i prije izvješća.
Da li će i ovaj puta biti “bjež pred izvješće” kako kaže kolega plavi, da Vam pravo kažem baš me briga. Lijepo je uhvatiti dobar val i ponovno se povoljno ukrcati, ali je jako ružno izaći iz dobre dionice s planom dokupa, a ova ti odleprša kakvih 10% na brzaka. Ali naravno, tko voli, nek izvoli [smiley2]
Bljedoliki ne bi se štel miješat u vaša ribanja i ribarska prigovaranja ali Beljara ide svojim zacrtanim putem. Davno je moj vrač rekao da će to biti jedna od naših najboljih firmi u prehrambenom sektoru.
Prema tome tko želi mirno i bez stresa investirati – Belje je prava dionica za njega.
Howgh
Nego kolega, da li Vi imate ekskluzivno pravo na savjete Vašeg vrača ili bi on bio voljan, jelte, pružiti informacije i drugima?
Ušao sam u Belje u siječnju i sve sto sam radio je NISTA!!!!Nisam nista dirao i postotak rasta od sijecnja je vise nego dobar(barem meni).Dionicu se vecinom pljuvalo u zadnjih 6 mjeseci a ona je usprkos tome udvostrucila svoju vrijednost. A kad se tek “ploča okrene! i o njoj se pocne vecinom dobro pisati 300kn ce biti smiješno niska cijena,bar po meni. Tko vjeruje u Todorica i njegovu sposobnost ima jako dobre sanse da jako profitira.Sto se tice Belja nije potrebno nista spektularno,neka Todoric razvija Belje kao i svoje prethodne tvrtke i vidi se svijetla buducnost. Ne obracam pozornost na kratkorocne oscilacije,dugorocno vidim lijepi PLUS!!!!
[smiley2][smiley2][smiley2]
Polako i sigurno Belje grabi naprijed.
Prodaja – “BLJE-R-A”
Količina Cijena Količina Cijena
160 303,00 64 308,00
846 302,00 30 309,00
1H 300,01 150 310,00
5 300,00 200 313,00
13 299,11 35
PA ljudi, kaj niste jucer prodali, bilo je dosta za sve 🙂
Što smo’ trebali jučer prodati ?
Mislim da ste pogriješili jer ovo je faza rasta ne prodaje.
Dobra fora.
dobra daytraderska fora
NR
A jeste nabrijani danas! [smiley10]
A jeste nabrijani danas! [smiley10]
Kolega vi se poznati da napušate Belje sa minimalnom zaradom, da ne kažem simboličnom. Ja lovim vrh. Vrh bi ovaj puta čak mogao biti nakon FI.
Nego kolega, da li Vi imate ekskluzivno pravo na savjete Vašeg vrača ili bi on bio voljan, jelte, pružiti informacije i drugima?
Potrebno javiti broj telefona za dolazak na listu,hi,hi