BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što se nećkaju kao da se srame.

U ponedjeljak je isplata dividende HT- a, moglo bi biti malo zivlje na burzi, a do tada drz’ gace i kupuj ako imas cime

a što je sa silnin državnim potporama za beljaru….sad smo u EU [emo_kuna]

Pa, mislim da bi te silne državne potpore nakon ulaska u EU mogle biti prepolovljene, ako ne i desetkovane….

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

a što je sa silnin državnim potporama za beljaru….sad smo u EU [emo_kuna]

Pa, mislim da bi te silne državne potpore nakon ulaska u EU mogle biti prepolovljene, ako ne i desetkovane….
[/quote]

Možda ih i ukinu, nije nagovor na kupnju nili prodaju dionica Belje.Živio AUDIO.

http://www.vecernji.hr/biznis/najpoznatiji-kulenar-svoj-ce-kulen-prodavati-englezima-70-eura-clanak-577893

http://www.youtube.com/watch?v=6mOe33kvf44

ne znam zasto se ljudi trude stavljajuci linkove o poslovima belja,kad je dokazano da vijesti,izvjesca,pa usudio bi se reci i pronalazak nafte na beljskoj zemlji,ovu dionicu ne moze dignuti jer to neko ne zeli.

Gonzales

Prodavači imaju pravo dnevno istresti po par tisuća dionica, kao što imaju pravo kupci kupovati (akumulirati), ja čekam 63-65, pa što bude, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica Belja.

ne znam zasto se ljudi trude stavljajuci linkove o poslovima belja,kad je dokazano da vijesti,izvjesca,pa usudio bi se reci i pronalazak nafte na beljskoj zemlji,ovu dionicu ne moze dignuti jer to neko ne zeli.

Istina! Kad Todorić kaže da vrijedi kunu, onda vrijedi kunu. Kad bude rekao da vrijedi 100 kuna onda treba kupovati. Isto kao i Ledo. Dok se mogao kupovati po 3500, 4000, 5000 malo ih je kupovalo. Onda je Todi usfalilo 100 milijuna Eura i odjednom kaže kako Ledo vrijedi 8000 tisuća po dionici. Naravno, “poslušnicima” mirovincima odmah se otvorile oči, jer ih je BIG BOS nenadano “prosvijetlio”, te su i oni spremno pristali na kupnju po 8000, jer eto tamo negdje 2016 dobiju možda i obećanu dividendu. Tak će slično biti i ovdje dok “Tata” ponovno počne pjevati novu “pjesmicu vrijednosti”. Do tada ovdje će vladati “čistilište”. Prije je Crobex padao zato što nismo bili dio Evrope, a sada pada zato što smo!
Bitno je da pada, za razlog nepitaj!

Nece moci Audio jos dugo stopati cijenu dionice

Nece moci Audio jos dugo stopati cijenu dionice

ako je točan podatak na prethodnoj stranici da imaju oko 160.000 komada za podijeliti, mogla bi cijena ispod 60 kn

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

Lidl

Zašto ne dijele što čekaju, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica Belje

Merkator kao da se nije desio.

New Report

Close