mmstanic: ” Alien: ” Tako da sto broker kaze bas i ne treba slusat svaki puta. ” Ne svaki put,nego nikada ne treba slušati brokera ni analitačare. ” Onda imate krivog brokera kolega… [smiley2]
Može biti….[smiley2]
Kaže broker da se šuška da rezultati neče biti dobri kako se očekuje pa su vjerovatno neki zato danas počeli prodavat.
….ako smijem primijetiti kolega…. i bokeri su samo ljudi… nisu doktori…[smiley2]
… da…da…. čini mi se kolega da su svi predsjednici sjedinjenih država imali plave oči…
Meni je moj danas udjelio jedan pametan savjet , pa nisam poslušao. [smiley7]
Meni je moj danas udjelio jedan pametan savjet , pa nisam poslušao. [smiley7]
A savjet je bio?
brokeri su nuzno zlo, ostao kratak na nekim dionicama 100te. zbog toga imam dojavu ili nesto se prica, savjet svima da on zna nesto nebi bio broker nego ulagac[smiley11]
Netko se na kraju iskrcao i srusio cijenu na 297 [smiley3]. Ipak, mislim da nece dugo ostati ispod 300 – mozda koju minutu sutra
meni je isto ovo na kraju bilo smijesno. prodje 6000 komada na 306 kn, a majstor zatvori 500 komada prema dole. nema veze. covjek ce sutra skuziti da se zeznuo… [smiley1]
Kaže broker da se šuška da rezultati neče biti dobri kako se očekuje pa su vjerovatno neki zato danas počeli prodavat.
samo vi slusajte brokere [smiley1].
Alien:
”
Netko se na kraju iskrcao i srusio cijenu na 297 [smiley3]. Ipak, mislim da nece dugo ostati ispod 300 – mozda koju minutu sutra
”
meni je isto ovo na kraju bilo smijesno. prodje 6000 komada na 306 kn, a majstor zatvori 500 komada prema dole. nema veze. covjek ce sutra skuziti da se zeznuo… [smiley1]
Covjek kapitalizirao. Mozda se ukrcao onda jesenas kad se cijena spustila do 245-260 pa mu ovo dovoljno.