BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

tipso, od 1.7. samo sunce i prosperitet

Znaći da sljedeći tjedan moram kupovati pa ćak i nakon 01.07. jer obićno je sve kontra nego što se ovdje piše, i to bum kupoval od Insp.Nagiba jer on ima informacije iz prve ruke

Da bi BELJE islo gore treba i kisa. Samo sunce nikako nije dovoljno propast ce svi usjevi bez kise. Znaci kisa i sunce su dobitna kombinacija.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

@Frenki
Bit će je i više nego dovoljno
http://www.foreca.com/Croatia/Darda?tenday

Prijatelj je dobar poznavaoc vina i vinarskog tržišta-tvrdi da Belje ove godine enormno povećava proizvodnju i da su ugovoreni neki poslovi oko izvoza.Takođe tvrdi da je u budučnosti upravo vinarstvo pravo bogatstvo ove kompanije.

Još jedna teško proverljiva informacija koja se kosi sa pravilima foruma i tk pa ju ne prenosim-ali držim palčeve da je točna.[emo_smijesak]

[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]

Ima li tko kakvih vijesti, iz prve ruke, o jucerasnoj tuci koja je pogodila Baranju, kolike su stete?

javljaju mi prijatelji iz okolice vukovara da je steta jako velika, cak do 50%, a za lozu kazu jos i vise!!!!

Pa valjda Belje ima osigurane nasade??

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Kod mene je steta minimalna,a prosao je uragan

@kanabis
lako za tebe, ti vjerojatno imaš mrkve i krumpire [emo_namigusa]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Što je ovo danas? Na većini dionica na ZSE-u kupnja i prodaja kao da su se posvađale! Čak i likvidne dionice po 10 – 15% odmaka od kupnje i prodaje!!!

Gismund imam mali vocnjak sa 100-tinjak stabala. Ovo je bilo najgore nevrijeme koje sam dozivio i prosto sam zacudjen mizernim stetama. Prosle godine sam zbog mraza imao 10 puta vece stete

New Report

Close